Demersurile întreprinse pentru clarificarea relațiilor inter-instituționale dintre UNBR și ONPCSB relative la situația particulară a societăților de avocați privind respectarea Legii nr. 656/2002

23 feb. 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 644

Despre

  • Relațiile inter-instituționale dintre UNBR și ONPCSB
  • Situația particulară a societăților de avocați
  • Legea nr. 656/2002

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UNBR a publicat un comunicat de presă referitor la demersurile întreprinse de Uniune pentru clarificarea relațiilor inter-instituționale dintre cu Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor (ONPCSB) relative la situația particulară a societăților de avocați privind respectarea Legii nr. 656/2002  pentru prevenirea și sancționarea spălării banilor, precum și pentru instituirea unor măsuri de prevenire și combatere a finanțării actelor de terorism, republicată, cu modificările și completările ulterioare, după cum urmează:

În data de 16 februarie a avut loc la sediul Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor o întâlnire a reprezentanților UNBR și ai Baroului București cu o delegație a Oficiului,  ocazie cu care s-au discutat probleme privind eficientizarea cooperării instituționale  și aspecte privind asistența pentru pregătirea avocaților în domeniul ce vizează aplicarea legislației pentru prevenirea spălării banilor și finanțarea terorismului. Menționăm că aceasta întâlnire a avut în vedere și pregătirea contribuției specifice a UNBR  la Chestionarul aferent primului Raport de progrese al României în domeniul combaterii spălării banilor și finanțării terorismului în cadrul celei de-a 4-a runde de evaluare – Moneyval, Consiliul Europei”.

Conferintele Video Universul Juridic

Menționăm faptul că UNBR și ONPCSB au încheiat un protocol în vederea stabilirii procedurii aplicării de către avocați a prevederilor Legii nr. 656/2002 pentru prevenirea și sancționarea spălării banilor, precum și pentru instituirea unor măsuri pentru prevenirea și combaterea finanțării actelor de terorism, cu modif. și compl. ult.

Sursa informației este UNBR (www.unbr.ro).

👍Vezi și: [UNBR a republicat o serie de materiale privind cooperare sa cu ONPCSB] Protocolul dintre Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor și UNBR

Demersurile întreprinse pentru clarificarea relațiilor inter-instituționale dintre UNBR și ONPCSB relative la situația particulară a societăților de avocați privind respectarea Legii nr. 656/2002 was last modified: februarie 22nd, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter