Delegaţia Ambasadei Regatului Ţărilor de Jos în România a vizitat ÎCCJ

21 ian. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 844

Despre

  • Participanții la întâlnire
  • Preocuparea participanților de ameliorare a legislației celor două sisteme judiciare
  • Importanța dezvoltării unei culturi judiciare comune

Marți, 19 ianuarie 2016, Președintele ÎCCJ, doamna judecător dr. Livia Doina Stanciu, a primit vizita doamnei Stella Ronner-Grubačić, ambasadorul Regatului Țărilor de Jos la București, anunță Înalta Curte.

Din delegație au mai făcut parte doamna Myrthe Feddema, coordonator regional în domeniul cooperării judiciare și doamna Aniela Aron, consilier politic în domeniul cooperării judiciare în cadrul ambasadei.

Din partea Înaltei Curți au mai participat doamna Simona Cristea, magistrat-asistent dr., coordonator al Compartimentului Relații Internaționale și doamna Florentina Guțu, specialist IT în cadrul Direcției Legislație, Studii, Documentare și Informatică Juridică.

În cadrul acestei vizite, Președintele ÎCCJ a prezentat aspecte în legătură cu modul de organizare și funcționare a instanței supreme, dar și aspecte care vizează organizarea și funcționarea sistemului judiciar român, în ansamblul său.

A fost pusă în evidență preocuparea participanților de ameliorare a legislației celor două sisteme judiciare și s-au adus în discuție teme legate de progresele înregistrate în direcția unificării jurisprudenței și independența justiției.

Au fost vizate, totodată, aspecte de interes reciproc cu privire la sistemele judiciare din cele două state, necesitatea continuării parteneriatelor specifice activității judiciare, precum și importanța dezvoltării unei culturi judiciare comune.

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

Sursa informației este ÎCCJ (www.scj.ro).

Delegația Ambasadei Regatului Țărilor de Jos în România a vizitat ÎCCJ was last modified: ianuarie 20th, 2016 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter