Declarația de presă a ministrului justiției privind Raportul MCV asupra progreselor României în domeniul Justiției în cursul anului 2015

28 ian. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 753

Doamna ministru al justiției, Raluca Prună, a susținut o conferință de presă pentru a-și exprima poziția fața de Raportul Comisiei Europene privind progresele înregistrate de România în anul 2015 în cadrul MCV.

„Comisia, în acest an, arată faptul că s-au obținut progrese în domenii care țin de sistemul judiciar și că se continuă un parcurs ascendent care a fost constatat și în anii precedenți”.

„Profit de faptul că sunt în fața presei pentru a mulțumi judecătorilor și procurorilor din România pentru efortul pe care l-au făcut în toată această perioadă de 10 ani de când avem acest Mecanism instituit prin decizia Comisiei.

Trebuie să spunem public că lor, celor care sunt profesioniști în sistem, le datorăm aceste rezultate, și trebuie să mai spunem că după 10 ani de la instituirea Mecanismului și după trei rapoarte pozitive există premise destul de clare ca într-un orizont de timp apropiat acest Mecanism să nu mai fie necesar”.

„Instituțiile care aplică legea în România – și vreau să le numesc: DNA, ÎCCJ, parchetele în general, dar și ANI – confirmă un trend ascendent în ceea ce privește eficiența pe care o au”.

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

Sursa informației este Ministerul Justiției (www.just.ro).

👍Vezi și: Raportul Comisiei Europene privind progresele înregistrate de România în anul 2015 în cadrul MCV

Declarația de presă a ministrului justiției privind Raportul MCV asupra progreselor României în domeniul Justiției în cursul anului 2015 was last modified: ianuarie 28th, 2016 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter