Declarația de presă a ministrului justiției privind Raportul MCV asupra progreselor României în domeniul Justiției în cursul anului 2015

28 ian. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 624
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Doamna ministru al justiției, Raluca Prună, a susținut o conferință de presă pentru a-și exprima poziția fața de Raportul Comisiei Europene privind progresele înregistrate de România în anul 2015 în cadrul MCV.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

„Comisia, în acest an, arată faptul că s-au obținut progrese în domenii care țin de sistemul judiciar și că se continuă un parcurs ascendent care a fost constatat și în anii precedenți”.

„Profit de faptul că sunt în fața presei pentru a mulțumi judecătorilor și procurorilor din România pentru efortul pe care l-au făcut în toată această perioadă de 10 ani de când avem acest Mecanism instituit prin decizia Comisiei.

Trebuie să spunem public că lor, celor care sunt profesioniști în sistem, le datorăm aceste rezultate, și trebuie să mai spunem că după 10 ani de la instituirea Mecanismului și după trei rapoarte pozitive există premise destul de clare ca într-un orizont de timp apropiat acest Mecanism să nu mai fie necesar”.

„Instituțiile care aplică legea în România – și vreau să le numesc: DNA, ÎCCJ, parchetele în general, dar și ANI – confirmă un trend ascendent în ceea ce privește eficiența pe care o au”.

Sursa informației este Ministerul Justiției (www.just.ro).

👍Vezi și: Raportul Comisiei Europene privind progresele înregistrate de România în anul 2015 în cadrul MCV

Declarația de presă a ministrului justiției privind Raportul MCV asupra progreselor României în domeniul Justiției în cursul anului 2015 was last modified: ianuarie 28th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter