Declararea obligațiilor la fondul pentru mediu

8 feb. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 626

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Ordinul ministrului mediului nr. 70/2018 privind modificarea și completarea Ordinului viceprim-ministrului, ministrului mediului nr. 591/2017 pentru aprobarea modelului și conținutului formularului „Declarație privind obligațiile la Fondul pentru mediu” și a instrucțiunilor de completare și depunere a acestuia (*intrare în vigoare: 7 februarie 2018, M. Of. nr. 118/ 7 feb. 2018)

Modificările aduse prin acest ordin se referă, în principal, la introducerea formatului electronic pentru „Declarația privind obligațiile la Fondul pentru mediu”.

Inteligența artificială în materie penală

1. Formatul electronic se editează folosind programul informatic de asistență pus la dispoziția contribuabililor pe website-ul www.afm.ro și se transmite la această adresă de internet. Declarația se poate depune în format electronic numai după ce contribuabilul și-a dat acordul pentru comunicarea datelor prin intermediul unei rețele de comunicații electronice și s-a înregistrat la Administrația Fondului pentru Mediu.

Nu se poate transmite în format electronic Declarația rectificativă privind obligațiile la Fondul pentru mediu.

2. Nu se pot utiliza simultan mai multe metode de depunere a declarațiilor fiscale pentru declararea unei obligații de plată pentru aceeași perioadă de raportare. Dacă, totuși, au fost folosite mai multe metode de declarare, va fi înregistrată prima declarație depusă conform legii.

Declararea obligațiilor la fondul pentru mediu was last modified: februarie 8th, 2018 by Emilian Duca
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autori:

Emilian Duca

Emilian Duca

Este doctor în economie și are studii juridice, este consultant fiscal, membru al Camerei Consultanților fiscali din România. Cu aproape 20 de ani de experientă în consultanță fiscală și de afaceri, atât în sectorul public cât și în companii private, participă frecvent ca lector la conferințe și seminarii pe teme economice și de fiscalitate, precum și la emisiuni TV pe teme economice.
A mai scris:
Alina Duca

Alina Duca

Are pregătire universitară economică și juridică. Are experiență semnificativă în domeniul economic, al legislației vamale, fiscale și contabile.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter