[UPDATE: Propunerile privind numirea în funcții] Declanșarea procedurii de numire în funcții de conducere de procuror-șef serviciu/birou din cadrul DNA, nivel central și teritorial

17 sept. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1412
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 17 septembrie 2018: Propunerile privind numirea în funcțiile de procuror-șef serviciu în cadrul Direcției Naționale Anticorupție, structura centrală și structura teritorială

Potrivit celor publicate pe site-ul oficial (www.pna.ro), Colegiul de conducere, întrunit în ședință la data 13 septembrie 2018, a emis avizul consultativ pe baza căruia procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție a înaintat Consiliului Superior al Magistraturii următoarele propuneri privind numirea în funcțiile de procuror-șef serviciu în cadrul Direcției Naționale Anticorupție, structura centrală și structura teritorială:

Vârlan Costin – pentru funcția de procuror-șef al Serviciului de cooperare internațională și programe;
Amariei Ioan – pentru funcția de procuror-șef al Serviciului Tehnic;
Baias Horațiu Ovidiu – pentru funcția de procuror-șef al Serviciului informațiilor clasificate și de centralizare a datelor privind corupția;
Boicean Aurelia Danusia – pentru funcția de procuror-șef al Serviciului Teritorial Alba Iulia;
Hrincescu Maria Cornelia – pentru funcția de procuror-șef al Serviciului Teritorial Bacău;
Mărincean Anca Gabriela – pentru funcția de procuror-șef al Serviciului Teritorial Cluj;
Pop Ioan – pentru funcția de procuror-șef al Biroului Teritorial Baia Mare;
Lupu Daniela – pentru funcția de procuror-șef al Serviciului Teritorial Pitești;
Onea Tiberiu Nicolae – pentru funcția de procuror-șef al Serviciului Teritorial Târgu Mureș.

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

În conformitate cu dispozițiile din Regulamentul privind numirea în funcții de conducere a procurorilor și judecătorilor, adoptat prin hotărâre de către Plenul CSM, candidații vor susține un interviu în fața Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, care lua decizia finală.

Sursa informației


Update 7 septembrie 2018: Lista procurorilor înscriși la procedura de ocupare a posturilor vacante de procuror-șef serviciu/procuror-șef birou

Potrivit unui anunț din data de 6 septembrie 2018, Direcția Națională Anticorupție a dat publicității lista procurorilor înscriși la procedura de ocupare a posturilor vacante de procuror-șef serviciu/procuror-șef birou.

Totodată, urmează ca toate candidaturile să fie discutate, la data de 10 septembrie 2018, în Colegiul de conducere care emite un aviz consultativ cu referire la candidații eligibili, pe baza căruia procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție înaintează propunerea de numire în funcțiile de conducere vacante Consiliului Superior al Magistraturii.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare respectiva listă, astfel cum a fost publicată de către DNA:

 

Structură centrală:

 

– procuror-șef al Serviciul cooperare internațională și programe:

• Petcu Ingrid Reneta;
• Vârlan Costin.

– procuror-șef al Serviciului tehnic:

• Amariei Ioan.

Monitor Dosare

– procuror-șef al Serviciul informațiilor clasificate și de centralizare a datelor privind corupția:

• Baias Horațiu Ovidiu.

 

Structura teritorială:

 

– procuror-șef al S.T. Alba Iulia: 

• Boicean Aurelia Danusia.

– procuror-șef al S.T. Bacău:

• Hrincescu Maria Cornelia.

– procuror-șef al S.T. Constanța:

• Bodean Andrei.

– procuror-șef al S.T. Cluj:

• Mărincean Anca Gabriela.

– procuror-șef al B.T. Baia Mare:

• Pop Ioan.

– procuror-șef al S.T. Pitești:

• Lupu Daniela.

– procuror-șef al S.T. Tg. Mureș: 

• Onea Tiberiu Nicolae.

Sursa informației


Declanșarea procedurii de numire în funcții de conducere de procuror-șef serviciu/birou din cadrul DNA, nivel central și teritorial

Potrivit unui anunț din data de 13 august 2018, Direcția Națională Anticorupție a dat publicității detalii privind declanșarea procedurii de numire în funcții de conducere de procuror-șef serviciu/birou din cadrul DNA, la nivel central și teritorial.

Astfel, conform dispozițiilor art. 55 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, numirea în funcțiile de procuror-șef serviciu și procuror-șef birou în cadrul Direcției Naționale Anticorupție, se face pe o perioadă de 3 ani, cu posibilitatea reînvestirii o singură dată, de către Consiliul Superior al Magistraturii, la propunerea procurorului-șef al Direcției Naționale Anticorupție.

Direcția Națională Anticorupție declanșează procedura în vederea ocupării următoarelor posturi vacante de procuror-șef serviciu/birou:

Structura centrală:

– procuror-șef al Serviciului de cooperare internațională și programe;
– procuror-șef al Serviciului tehnic;
– procuror-șef al Serviciului informațiilor clasificate și de centralizare a datelor privind corupția.

Structura teritorială:

– procuror-șef al Serviciului Teritorial Alba Iulia;
– procuror-șef al Serviciului Teritorial Bacău;
– procuror-șef al Serviciului Teritorial Constanța;
– procuror-șef al Serviciului Teritorial Cluj;
– procuror-șef al Biroului Teritorial Baia Mare;
– procuror-șef al Serviciului Teritorial Pitești;
– procuror-șef al Serviciului Teritorial Târgu Mureș.

Procurorii care doresc să-și depună candidatura se pot înscrie până la data de 5 septembrie 2018, ora 16.00, la cabinetul procurorului-șef al Direcției Naționale Anticorupție.

Procedura de numire a procurorilor în funcțiile de conducere prevăzute la art. 55 din Legea nr. 303/2004 este reglementată prin Regulamentul privind transferul și detașarea judecătorilor și procurorilor, delegarea judecătorilor, numirea judecătorilor și procurorilor în alte funcții de conducere, precum și numirea judecătorilor în funcția de procuror și a procurorilor în funcția de judecător, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 193/2006, publicată în M. Of. nr. 329 din 12 aprilie 2006, modificată prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 727/2009, publicată în M. Of. nr. 313 din 12 mai 2009, Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 355/2011, publicată în M. Of. nr. 392 din 3 iunie 2011 și Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 432/2018, publicată în M. Of. nr. 394 din 8 mai 2018.

Cererea va fi însoțită de un curriculum vitae, declarațiile prevăzute de art. 49 alin. (11) raportat la art. 48 alin. (11) din Legea nr. 303/2004, un proiect privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează, 10 lucrări întocmite de candidat în compartimentele în care și-a desfășurat activitatea și orice alte înscrisuri considerate relevante, potrivit prevederilor art. 21 din Regulament.

După consultarea colectivului de procurori, cu respectarea confidențialității opțiunilor și a avizului consultativ al Colegiului de conducere, procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție înaintează propunerea de numire în funcțiile de conducere vacante Consiliului Superior al Magistraturii.

În conformitate cu prevederile art. 21 din Regulament, candidații vor susține un interviu în fața Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 021/312.14.97, int. – 2660, 2662 și 2125.

Sursa informației

[UPDATE: Propunerile privind numirea în funcții] Declanșarea procedurii de numire în funcții de conducere de procuror-șef serviciu/birou din cadrul DNA, nivel central și teritorial was last modified: septembrie 17th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter