Decernare Titlul „Doctor Honoris Causa” al Universității Titu Maiorescu

1344       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Decernarea titlului „Doctor Honoris Causa” domnului dr. Dorin Comaniciu 📅 10 mai 2018 București Decernarea titlului „Doctor Honoris Causa” domnului dr. Dorin Comaniciu

Data 10 mai 2018
Locația Aula Magna a Universității Titu Maiorescu (Calea Văcărești, nr. 189, Corpul M, et. 2, sector 4, București)
Speakeri Domnul dr. Dorin Comanciu

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Joi, 10 mai 2018, în Aula Magna a Universității Titu Maiorescu (Calea Văcărești, nr. 189, Corpul M, et. 2, sector 4, București), începând cu ora 12.00, va avea loc decernarea titlului „Doctor Honoris Causa” domnului dr. Dorin Comanciu, Vicepreședintele Medical Imaging Technologies, Siemens Healthcare, Princeton, SUA. Titlul se acordă de către Universitatea Titu Maiorescu.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Decernarea va avea loc în fața unui public format din reprezentanți ai instituțiilor statului, membri ai corpului diplomatic acreditat la București, personalități ale vieții politice și publice din România și din străinătate, academicieni, exponenți ai mediului cultural și științific, cadre didactice universitare, cercetători științifici, studenți, masteranzi, doctoranzi, mass-media.

Domnul dr. Dorin Comaniciu este cercetător de prestigiu în domenii de vârf ale informaticii: Computer Vision, Medical Imaging și Machine Learning, având o contribuție excepțională la dezvoltarea imagisticii medicale și la aplicarea inteligenței artificiale în domeniul sănătate. Este deținătorul a 222 de brevete de invenție SUA și a 483 de brevete de invenție internaționale. Domnia Sa se bucură de un larg prestigiu nu numai în România și SUA, ci la nivel global.

Acordarea titlului „Doctor Honoris Causa” domnului dr. Dorin Comaniciu constituie cea mai înaltă formă de recunoaștere academică de către Universitatea Titu Maiorescu din București a meritelor științifice și a activității profesionale ale domniei sale, situate sub semnul excelenței și, totodată, a contribuției substanțiale la dezvoltarea relațiilor de colaborare dintre România și SUA.

Manifestarea se constituie și ca o recunoaștere a realizărilor și prestigiului Universității Titu Maiorescu în cercetarea științifică, la nivel național și internațional.

Vă invităm să luați parte la Ceremonia de decernare a titlului, având convingerea că participarea Dumneavoastră va contribui la succesul manifestării, eveniment de excepție al spațiului academic românesc.

Sursa informației: Biroul de Presă al Universității Titu Maiorescu

Decernarea titlului „Doctor Honoris Causa” domnului dr. Dorin Comaniciu was last modified: mai 10th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter