Dan Stoica a încetat din viaţă

3 oct. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1064

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Dan Stoica, Directorul general al Wolters Kluwer România, a încetat din viață în cursul zilei de marți, 2 octombrie 2018.

Vă informăm că, în cursul zilei de marți, 2 octombrie, colegul nostru, directorul general al Wolters Kluwer România, Dan Stoica, a încetat din viață. Avea 45 de ani.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Pasionat fiind de construirea echipelor, așa cum chiar el spunea, Dan Stoica a condus din 2011 Wolters Kluwer România, fiind preocupat de inovarea de instrumente și servicii software cât mai avansate pentru profesioniștii dreptului, finanțelor și fiscalității. Sub conducerea sa, Wolters Kluwer România a fost implicată în dezvoltatea portalului ROLII, lansat în decembrie 2015, materializare a unui amplu parteneriat public-privat prin care au fost publicate peste 11 milioane de hotărâri ale instanțelor din România. Acest proiect la care a ținut foarte mult, și din perspectiva de fost secretar de stat în Ministerul Justiției, funcție deținută în 2006, a contribuit la transparența actului de justiție din România.

Absolvent al Facultății de Drept a Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași și al unui masterat în Drept Internațional Public și Privat la aceeași facultate, cei peste 20 de ani de carieră profesională ai lui Dan Stoica s-au desfășurat în consultanță juridică și în management în cinci industrii diferite, atât în mediul privat, cât și în cel public.

De asemenea, Dan Stoica a avut o prezență activă în organizațiile neguvernamentale, fiind inițiator și arhitect al proiectului de leadership pentru tinerii juriști români – Lideri pentru Justiție (Leaders for Justice).

Îi mulțumim lui Dan pentru modul în care ne-a făcut să credem în echipă, pentru echilibrul pe care ni l-a transmis și pentru că ne-a insuflat dorința de a căuta răspunsuri și de a inova permanent.

Transmitem familiei îndoliate condoleanțe și tot sprijinul nostru!

Echipa Wolters Kluwer

Dan Stoica a încetat din viață was last modified: octombrie 3rd, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter