Dan Mihai Șuta: Dialogul – singura cale pentru îmbunătățirea relațiilor dintre avocați și magistrați

28 apr. 2016
2 voturi, medie: 2,50 din 52 voturi, medie: 2,50 din 52 voturi, medie: 2,50 din 52 voturi, medie: 2,50 din 52 voturi, medie: 2,50 din 5 (2 votes, average: 2,50 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1633
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Decanul Baroului Satu-Mare, avocatul Dan Mihai Șuta, a apreciat că tema Congresului Avocaților din acest an a fost inspirată, fiind o temă de actualitate.

„Se constată un asalt nejustificat și distructiv asupra profesiei de avocat” – a spus decanul Șuta. 

Decanul Șuta a arătat că relațiile dintre avocați și procurori sau judecători se pot îmbunătăți doar printr-un dialog instituțional, un dialog onest, axat pe lămurirea și cristalizarea unor principii de lucru, pornind de la o înțelegere mai bună a legislației.

Dan Mihai Șuta: Dialogul – singura cale pentru îmbunătățirea relațiilor dintre avocați și magistrați was last modified: aprilie 28th, 2016 by Dan Mihai Șuta
0 Shares

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter