Curtea de Apel Ploiești. Comunicat privind reluarea activității de judecată

12 feb. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
347 views

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.caploiesti.ro), Curtea de Apel Ploiești a publicat, pe data de 10 februarie 2020, un comunicat de presă referitor la reluarea activității de judecată începând cu data de 11 februarie 2020, suspendată în urma Hotărârii Adunării Generale a Judecătorilor din data de 29 ianuarie 2020.

Astfel că, începând cu data de 11 februarie 2020, forma de protest a fost modificată, activitatea de judecată urmând să fie suspendată pe durată de o oră, în fiecare dimineață, după deschiderea oficială a ședinței de judecată,  între orele 09:00-10:00, iar programul cu publicul urmând a se derula în condiții normale.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Curtea de Apel Ploiești. Comunicat privind reluarea activității de judecată was last modified: februarie 12th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter