[UPDATE: Rezultate definitive – proba scrisă] Curtea de Apel Pitești. 4 posturi vacante de grefier cu studii superioare (termen-limită: 13 decembrie 2017)

26 ian. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 3404
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 26 ianuarie 2018: Rezultatele definitive obținute de către candidați la proba scrisă în ceea ce privește concursul pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier, organizat în perioada 11-13 ianuarie 2018

Potrivit unui anunț din data de 26 ianuarie 2018, Curtea de Apel Pitești a dat publicității rezultatele definitive obținute de către candidați la proba scrisă în ceea ce privește concursul pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier, organizat în perioada 11-13 ianuarie 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos documentul aferent rezultatelor definitive obținute de către candidați la proba scrisă, astfel cum a fost publicat de către Curtea de Apel Pitești:

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 19 ianuarie 2018: Rezultatele obținute de către candidați la proba scrisă în ceea ce privește concursul pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier, organizat în perioada 11-13 ianuarie 2018

Potrivit unui anunț din data de 18 ianuarie 2018, Curtea de Apel Pitești a dat publicității rezultatele obținute de către candidați la proba scrisă în ceea ce privește concursul pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier, organizat în perioada 11-13 ianuarie 2018.

Totodată, conform art. 21 din Regulament, candidații nemulțumiți de notele acordate la concurs pot face contestații, care se depun la Curtea de Apel Pitești, în termen de 48 de ore de la data afișării rezultatelor. Contestațiile pot fi depuse și prin fax, la nr: 0248/22.38.28 sau la adresa de e-mail: [email protected]

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos documentul aferent rezultatelor obținute de către candidați la proba scrisă, astfel cum a fost publicat de către Curtea de Apel Pitești:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 18 ianuarie 2018: Baremul definitiv de corectare aferent probei scrise în ceea ce privește materia procesual penală – concursul pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier, organizat în perioada 11-13 ianuarie 2018

Potrivit unui anunț din data de 17 ianuarie 2018, Curtea de Apel Pitești a dat publicității baremul definitiv de corectare aferent probei scrise – materia procesual penală în ceea ce privește concursul pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier, organizat în perioada 11-13 ianuarie 2018.

Videoconferința regională de insolvență Buzău

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos baremul definitiv de corectare în ceea ce privește materia procesual penală, astfel cum a fost publicat de către Curtea de Apel Pitești:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Barem corectare subiecte – Procedură penală 

De asemenea, puteți consulta și:

– Hotărârea nr. 1 – comisia de soluționare a contestațiilor​;

– Hotărârea nr. 2 – comisia de soluționare a contestațiilor;

– Hotărârea nr. 3 – comisia de soluționare a contestațiilor;

– Hotărârea nr. 4 – comisia de soluționare a contestațiilor.

Sursa informației


Update 17 ianuarie 2018: Baremele definitive de corectare aferente probei scrise în ceea ce privește concursul pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier, organizat în perioada 11-13 ianuarie 2018

Potrivit unui anunț din data de 16 ianuarie 2018, Curtea de Apel Pitești a dat publicității baremele definitive de corectare aferente probei scrise în ceea ce privește concursul pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier, organizat în perioada 11-13 ianuarie 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos baremele definitive de corectare pe materii, astfel cum au fost publicate de către Curtea de Apel Pitești:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Barem corectare subiecte – Procedură civilă 

 

Barem corectare subiecte – Organizare judiciară 

 

 

Sursa informației


Update 12 ianuarie 2018: Rezultatele la proba practică a candidaților în ceea ce privește concursul pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier, organizat în perioada 11-13 ianuarie 2018

Potrivit unui anunț din data de 12 ianuarie 2018, Curtea de Apel Pitești a dat publicității tabelul aferent rezultatelor la proba practică a candidaților în ceea ce privește concursul pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier, organizat în perioada 11-13 ianuarie 2018

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos documentul aferent rezultatelor la proba practică a candidaților, astfel cum a fost publicat de către Curtea de Apel Pitești:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației


Update 5 ianuarie 2018: Lista definitivă a candidaților admiși/respinși/retrași pentru participarea la concursul organizat în perioada 11-13 ianuarie 2018

Potrivit unui anunț din data de 4 ianuarie 2018, Curtea de Apel Pitești a dat publicității lista definitivă a candidaților admiși/respinși/retrași pentru participarea la concursul din 11-13 ianuarie 2018, ca urmare a verificării îndeplinirii condițiilor prevăzute de art. 3 din Regulament.

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos documentul aferent listei definitive a candidaților ca urmare a verificării îndeplinirii condițiilor prevăzute de art. 3 din Regulament, astfel cum a fost publicată de către Curtea de Apel Pitești:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației


Update 4 ianuarie 2018: Lista candidaților admiși – ca urmare a verificării îndeplinirii condițiilor prevăzute de art. 3 din Regulament – la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de grefier, organizat în perioada 11-13 ianuarie 2018

Potrivit unui anunț din data de 29 decembrie 2017, Curtea de Apel Pitești a dat publicității lista candidaților admiși/respinși pentru participarea la concursul din 11-13 ianuarie 2018, ca urmare a verificării îndeplinirii condițiilor prevăzute de art. 3 din Regulament.

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos documentul aferent listei candidaților admiși/respinși pentru participarea la concursul din 11-13 ianuarie 2018, astfel cum a fost publicată de către Curtea de Apel Pitești:

 

 

Sursa informației


Curtea de Apel Pitești. 4 posturi vacante de grefier cu studii superioare (termen-limită: 13 decembrie 2017)

Potrivit unui anunț, Curtea de Apel Pitești, cu sediul în Pitești, str. Victoriei nr. 22, organizează la sediul acesteia, în perioada 11-13 ianuarie 2018, concurs pentru ocuparea următoarelor posturi vacante de grefier:

– 1 post Curtea de Apel Pitești: post grefier cu studii superioare;
– 1 post Tribunalul Vâlcea: post grefier cu studii superioare;
– 1 post Tribunalul Argeș: post grefier cu studii superioare;
– 1 post Judecătoria Drăgășani: post grefier cu studii superioare.

Toate posturile sunt pe perioadă determinată.

Proba practică eliminatorie va fi susținută în data de 11 ianuarie 2018 – orele 16.00, iar proba scrisă va fi susținută în data de 13 ianuarie 2018, orele 12.00.

Concursul se va desfășura conform dispozițiilor Hotărârii nr. 126/01.03.2007, modificată și completată, a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii.

Cuantumul taxei de înscriere la concurs este în valoare de 150 lei și se achită la Serviciul Contabilitate al Curții de Apel Pitești, odată cu depunerea dosarului.

La concurs pot participa persoanele care îndeplinesc următoarele condiții:

– au cetățenia română, domiciliul în România și capacitate deplină de exercițiu;
– nu au antecedente penale, nu au cazier fiscal și se bucură de o bună reputație;
– cunosc limba română;
– sunt apte din punct de vedere medical pentru exercitarea funcției;
– au studii superioare juridice – numai licențiați specializarea DREPT – pentru posturile de grefier cu studii superioare;
– posedă cunoștințe de operare pe calculator.

Dosarul de înscriere la concurs (dosar plic) se depune la Curtea de Apel Pitești, Biroul de Resurse Umane, în perioada 7 decembrie 2017 – 13 decembrie 2017, în zilele lucrătoare, în intervalul orar 13.00-15.00 și va cuprinde următoarele documente:

– cerere tipizată de înscriere la concurs, care este publicată pe portalul instanței;
– actul de identitate, în copie;
– certificatul de naștere și, după caz, certificatul de căsătorie, în copie;
– diploma de bacalaureat sau, după caz, de studii superioare, în copie;
– certificatul de cazier judiciar, în original;
– certificatul de cazier fiscal, în original;
– caracterizare de la ultimul loc de muncă sau, după caz, caracterizarea de la unitatea de învățământ absolvită;
– datele rezultate din evidența operativă a organelor judiciare;
– curriculum vitae;
– adeverință medicală din care să rezulte că persoana este aptă pentru exercitarea funcției;
– copie carnet de muncă, adeverință REVISAL, adeverință salariat – după caz;
– chitanța de achitare a taxei de înscriere la concurs (se achită la depunerea dosarului).

Copiile de pe actele de stare civilă și diploma de studii vor fi legalizate sau vor fi însotițe de actele originale, pentru certificare.

Tematica și bibliografia concursului sunt afișate la sediul Curții de Apel Pitești, publicate pe pagina de internet a instanței și pe cea a Școlii Naționale de Grefieri.

Pentru mai multe detalii, consultați și:

Tematica și bibliografia pentru proba scrisă;
Tematica aferentă probei practice.

Sursa informației

 

[UPDATE: Rezultate definitive – proba scrisă] Curtea de Apel Pitești. 4 posturi vacante de grefier cu studii superioare (termen-limită: 13 decembrie 2017) was last modified: ianuarie 26th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter