[UPDATE: Rezultate finale] Curtea de Apel Oradea. Concurs pentru ocuparea a 6 posturi vacante de grefier (termen-limită: 16 noiembrie 2018)

27 dec. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1673

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 27 decembrie 2018: Rezultatele finale obținute de către candidați la concursul pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier cu studii superioare juridice, pe perioadă determinată

Potrivit unui anunț, Curtea de Apel Oradea a dat publicității rezultatele finale obținute de către candidați la concursul pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier cu studii superioare juridice, pe perioadă determinată.

Inteligența artificială în materie penală

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent rezultatelor finale ale concursului, astfel cum a fost publicat de către Curtea de Apel Oradea:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 14 decembrie 2018: Rezultatele obținute de către candidați la proba scrisă în ceea ce privește concursul pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier cu studii superioare juridice, pe perioadă determinată. Depunerea contestațiilor

Potrivit unui anunț din data de 13 decembrie 2018, Curtea de Apel Oradea a dat publicității rezultatele obținute de către candidați la proba scrisă în ceea ce privește concursul pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier cu studii superioare juridice, pe perioadă determinată.

Totodată, contestațiile se depun în termen de 48 ore, conform art. 21 alin. (1) din Hotărârea nr. 126/2007 a Consiliului Superior al Magistraturii, de la data afișării, la numărul de fax 0259/415.903 sau la adresa de e-mail [email protected]

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent rezultatelor obținute de către candidați la proba scrisă a concursului, astfel cum a fost publicat de către Curtea de Apel Oradea:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 10 decembrie 2018: Rezultatele obținute de către candidați la proba practică în ceea ce privește concursul pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier cu studii superioare juridice, pe perioadă determinată. Baremele de corectare la proba scrisă

Potrivit unui anunț din data de 8 decembrie 2018, Curtea de Apel Oradea a dat publicității rezultatele obținute de către candidați la proba practică în ceea ce privește concursul pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier cu studii superioare juridice, pe perioadă determinată.

Totodată, Curtea a publicat și baremele de corectare la proba scrisă, desfășurată în data de 9 decembrie:

Pachet: Principiile procedurei judiciare

Barem de corectare la proba scrisă – procedură civilă;

Barem de corectare la proba scrisă – organizare judiciară;

Barem de corectare la proba scrisă – procedură penală.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent rezultatelor obținute de către candidați la proba practică a concursului, astfel cum a fost publicat de către Curtea de Apel Oradea:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 27 noiembrie 2018: Programul de desfășurare a probelor de concurs pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier cu studii superioare juridice, pe perioadă determinată

Potrivit unui anunț, Curtea de Apel Oradea a dat publicității detalii în ceea ce privește programul de desfășurare a probelor de concurs pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier cu studii superioare juridice, pe perioadă determinată.

Astfel, având în vedere numărul mare al candidaților înscriși la concursul organizat în data de 8 decembrie 2018 se aduce la cunoștința candidaților faptul că proba practică eliminatorie se va desfășura în data de 8 decembrie 2018, ora 9.00, iar proba scrisă în data de 9 decembrie 2018, ora 9.00.

Sursa informației


Update 26 noiembrie 2018: Rezultatul verificării îndeplinirii de către candidați a condițiilor legale de participare la concursul pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier cu studii superioare juridice, pe perioadă determinată

Potrivit unui anunț din data de 23 noiembrie 2018, Curtea de Apel Oradea a dat publicității rezultatul verificării îndeplinirii de către candidați a condițiilor legale de participare la concursul pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier cu studii superioare juridice, pe perioadă determinată.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare rezultatul verificării îndeplinirii de către candidați a condițiilor legale de participare la concursastfel cum a fost publicat de către Curtea de Apel Oradea:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Curtea de Apel Oradea. Concurs pentru ocuparea a 6 posturi vacante de grefier (termen-limită: 16 noiembrie 2018)

Potrivit unui anunț, Curtea de Apel Oradea organizează, în data de 8 decembrie 2018, ora 9.00, la sediul Curții de Apel Oradea, concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă determinată, a următoarelor posturi:

– 1 post de grefier cu studii superioare juridice în cadrul Tribunalului Bihor;
– 1 post de grefier cu studii superioare juridice în cadrul Judecătoriei Oradea;
– 1 post de grefier cu studii superioare juridice în cadrul Judecătoriei Marghita;
– 1 post de grefier cu studii superioare juridice în cadrul Judecătoriei Beiuș;
– 2 post de grefier cu studii superioare juridice în cadrul Judecătoriei Satu Mare.

La concurs pot participa persoanele care îndeplinesc următoarele condiții:

– au cetățenia română, domiciliul în România și capacitate deplină de exercițiu;

– nu au antecedente penale, nu au cazier fiscal și se bucură de o bună reputație;

– cunosc limba română;

– sunt apte din punct de vedere medical pentru exercitarea funcției;

– au studii superioare juridice;

– posedă cunoștințe de operare pe calculator sau de dactilografiere.

Examinarea candidaților se face prin susținerea unei probe practice, eliminatorii, de verificare a cunoștințelor de operare pe calculator și tehnoredactare, precum și a unei probe scrise.

Precizări cu privire la ora stabilită pentru susținerea probelor concursului vor fi afișate la sediul Curții de Apel Galați, cât și pe site-ul acestei instituții.

Dosarele de concurs se depun personal sau prin mandatar, cu procură semnată de candidat, la secretariatul comisiei de organizare a concursului, asigurat în perioada 23 octombrie – 16 noiembrie 2018, de doamna grefier Hekler Maria, la sediul Curții de Apel Oradea (Oradea, Str. Parcul Traian nr. 10, jud. Bihor), camera 67, etajul 2, de luni până vineri, între orele 9.00-11.00 și 14.00-16.00, până la data de 16 noiembrie 2018, inclusiv, și vor cuprinde următoarele documente:

– cerere tipizată de înscriere la concurs;

– consimțământ pentru prelucrarea sau nu a datelor cu caracter personal, exprimat prin completarea formularului anexat, în original. În măsura în care candidații nu își vor exprima consimțământul în sensul acordului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, acestora li se vor atribui coduri de identificare;

– actul de identitate (în copie certificată pentru conformitate de către candidat);

– diploma de licență sau adeverința provizorie în copie certificată pentru conformitate de către candidat;

– certificatul de cazier judiciar, în original;

– certificatul de cazier fiscal, în original;

– caracterizarea de la ultimul loc de muncă sau, după caz, caracterizarea de la unitatea de învățământ absolvită;

– dovada cererii depuse la inspectoratul județean de poliție de domiciliu în vederea comunicării Curții de Apel Oradea a datelor rezultate din evidența operativă a organelor judiciare, în copie certificată de către candidat;

– curriculum vitae;

– adeverință medicală din care să rezulte textual că este „apt pentru exercitarea funcției de grefier”;

– chitanța de achitare a taxei de înscriere la concurs.

Achitarea taxei de înscriere în cuantum de 150 lei se poate face la departamentul economic al Curții de Apel Oradea, camera 73, mansardă, odată cu depunerea dosarului de înscriere. Achitarea taxei se poate face și prin mandat poștal sau prin virament bancar, cu ordin de plată, cu indicarea următoarelor specificații: beneficiar – Curtea de Apel Oradea – cod fiscal 17071723, contul R035TREZ07620E330500XXXX, deschis la Trezoreria Municipiului Oradea.

Concursul constă în susținerea următoarelor probe:

1. Proba practică eliminatorie de verificare a cunoștințelor de operare pe calculator sau dactilografie.

Verificarea cunoștințelor de operare pe calculator se notează cu „admis” sau „respins”. Candidații declarați admiși la proba practică eliminatorie participă la susținerea probei scrise. Rezultatele probei practice eliminatorii nu se contestă.

2. Proba scrisă, care se susține la următoarele discipline: procedură penală, procedură civilă și organizare judiciară.

Candidații trebuie să fie prezenți în sala de concurs cu cel puțin o jumătate de oră înainte de începerea probei scrise, accesul acestora având loc pe baza actului de identitate. În sala de concurs, candidații nu pot avea asupra lor mijloace de comunicare la distanță și niciun fel de aparate electronice. Încălcarea acestei dispoziții atrage eliminarea din concurs.

În vederea elaborării lucrării scrise, candidații vor putea folosi numai cerneală de culoare albastră sau pastă de culoare albastră.

Relații suplimentare la telefon: 0259/426.884 – int. 2084.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent tematicii și bibliografiei concursului, astfel cum a fost publicat de către Curtea de Apel Oradea:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

[UPDATE: Rezultate finale] Curtea de Apel Oradea. Concurs pentru ocuparea a 6 posturi vacante de grefier (termen-limită: 16 noiembrie 2018) was last modified: decembrie 27th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter