Curtea de Apel Iași. Programul de lucru cu publicul în perioada 23 noiembrie-4 decembrie 2020

20 nov. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 84

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.ca-iasi.ro), Curtea de Apel Iași aduce la cunoștința publicului faptul că, în perioada 23 noiembrie-4 decembrie 2020, programul de lucru în mod direct cu publicul la compartimentul Arhivă se desfășoară în intervalul orar 10-11:00.

De asemenea, informațiile privind dosarele pot fi obținute telefonic, la numărul 0332-403804 sau accesând dosarul electronic, accesibil pe pagina de internet a Curții.

Totodată, prin intermediul formularului electronic pot fi depuse, în format electronic, cereri de chemare în judecată, acte procedurale sau cereri de acces la dosarul electronic aflat pe rolul instanței.

Astfel, în contextul epidemiologic actual, se recomandă utilizarea dosarului electronic implementat la Curtea de Apel Iași și la instanțele arondate, precum și depunerea documentelor adresate instanțelor prin formularul electronic amintit ori prin e-mail sau fax.

Decizia nr. 348/19 noiembrie 2020 poate fi vizualizată aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Curtea de Apel Iași. Programul de lucru cu publicul în perioada 23 noiembrie-4 decembrie 2020 was last modified: noiembrie 20th, 2020 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter