Curtea de Apel Galați. Lansarea paginii pentru programări online/consultare dosar/depunere acte

19 mai 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 97

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Curtea de Apel Galați a lansat astăzi, 19 mai a.c., pagina https://cagl.ro/programari, unde se pot face programări online pentru consultare dosare, depunere acte și alte solicitări la centrele de relații cu publicul, registraturile și arhivele tuturor instanțelor din circumscripția Curții de Apel Galați, potrivit unui comunicat publicat pe pagina oficială de Facebook.

Monitor Dosare

Conform Hotărârii CSM nr. 734/2020, în perioada 15 mai-31 august 2020, compartimentele instanțelor lucrează cu publicul în baza unei programări online sau telefonice, prezentarea la compartimente fără programare fiind permisă doar cu titlu excepțional.

Curtea de Apel își propune să păstreze aplicația de programări și după data de 1 septembrie 2020, deoarece reprezintă un serviciu civilizat oferit justițiabililor. Persoanele care nu au programare vor continua să fie primite, însă vor avea prioritate cele care au făcut programare online.

Aplicația este optimizată pentru dispozitive mobile (telefoane, tablete), este open source și are interfață în limbile română și engleză.

În cazuri urgente și în perioada epidemiei coronavirus (COVID-19), se pot trimite instanței documentele prin e-mail, fax, poștă sau servicii de curierat.

În funcție de evoluția programărilor din aceste săptămâni, Curtea dorește să implementeze un program de lucru al compartimentelor special cu avocații.

Curtea de Apel Galați. Lansarea paginii pentru programări online/consultare dosar/depunere acte was last modified: mai 19th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter