Curtea de Apel Galați. Ghișeu de încasare a taxelor de timbru la demisolul Palatului Justiției Galați

3 iul. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 164

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat transmis, Curtea de Apel Galați anunță că, începând cu data de 1 iulie 2020, la demisolul Palatului Justiției Galați, Primăria municipiului Galați a deschis un ghișeu de încasare a taxelor de timbru, unde justițiabilii, avocații, consilierii juridici și alte categorii de persoane pot plăti taxele judiciare de timbru.

Taxele de timbru pot fi plătite atât în numerar, cât și prin intermediul cardului bancar.

Pentru a evita declanșarea unei executări silite din partea primăriei, taxele de timbru eșalonate părților se vor plăti la acest ghișeu.

Programul ghișeului este: luni-vineri, orele 8:30-13:30.

Serviciul a fost adus prin implicarea domnului Decan al Baroului Galați, a conducerii Primăriei municipiului Galați și a conducerii Curții de Apel Galați.


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo

 

Curtea de Apel Galați. Ghișeu de încasare a taxelor de timbru la demisolul Palatului Justiției Galați was last modified: iulie 3rd, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter