Curtea de Apel Galați. Concurs pentru ocuparea a 13 posturi vacante de grefier (termen-limită: 28 septembrie 2018)

10 sept. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1907

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț, Curtea de Apel Galați organizează, la sediul său, concurs, în datele de 20 octombrie 2018 – proba de verificare a cunoștințelor de operare pe calculator sau de dactilografiere și 21 octombrie 2018 – proba scrisă, în vederea ocupării unor posturi vacante de grefier, pe perioadă nedeterminată, la instanțele judecătorești din raza teritorială de competență, după cum urmează:

1 post de grefier cu studii superioare juridice, la Judecătoria Liești;
1 post de grefier cu studii superioare juridice, la Judecătoria Panciu.

De asemenea, la aceeași dată, Curtea de Apel Galați organizează concurs pentru ocuparea unor posturi de grefier cu studii superioare juridice, pe perioadă determinată, la Curtea de Apel Galați și instanțele judecătorești din raza teritorială de competență, după cum urmează:

4 posturi de grefier cu studii superioare juridice temporar vacante la Judecătoria Galați;
2 posturi de grefier cu studii superioare juridice temporar vacante la Judecătoria Liești;
3 posturi de grefier cu studii superioare juridice temporar vacante la Judecătoria Brăila;
1 post de grefier cu studii superioare juridice temporar vacant la Judecătoria Făurei;
1 post de grefier cu studii superioare juridice temporar vacant la Tribunalul Vrancea.

Pentru candidații care nu au ocupat posturile, dar care au obținut nota minimă de promovare, se va putea face, în ordinea mediilor, valorificarea rezultatelor pe posturi de același tip ce se vor vacanta ulterior la orice instanțe din raza Curții de Apel Galați, în interval de un an de la data afișarea rezultatelor finale.

Examinarea candidaților se face prin susținerea unei probe practice, eliminatorii, de verificare a cunoștințelor de operare pe calculator și tehnoredactare, precum și a unei probe scrise.

Precizări cu privire la ora stabilită pentru susținerea probelor concursului vor fi afișate la sediul Curții de Apel Galați, cât și pe site-ul acestei instituții.

Dosarele de concurs se depun la sediul Curții de Apel Galați (din Mun. Galați, Str. Brăilei nr. 153, cod poștal 800319, jud. Galați), camera 328, etajul III, de luni până vineri, între orele 11.30-13.30, până la data de 28 septembrie 2018, inclusiv, și vor cuprinde următoarele documente:

a) cerere tipizată;

b) actul de identitate (copie);

c) diploma de bacalaureat sau, după caz, de studii superioare (copie);

d) caracterizarea de la ultimul loc de muncă sau, după caz, caracterizarea de la unitatea de învățământ absolvită;

e) datele rezultate din evidența operativă a organelor judiciare, pentru candidații declarați admiși;

f) curriculum vitae;

Pachet: Principiile procedurei judiciare

g) adeverință medicală din care să rezulte textual că este „apt pentru exercitarea funcției de grefier”;

h) chitanța de achitare a taxei de înscriere la concurs, în valoare de 150 lei, achitată la casieria Curții de Apel Galați.

Pentru candidații care nu dețin certificat de cazier judiciar sau cazier fiscal sau/și datele din evidența operativă, acestea vor putea fi obținute de instituțiile organizatoare de la autoritățile competente, cu acordul candidatului. Certificarea copiilor de pe documentele solicitate se face la înscriere, de aceea candidații care depun personal dosarul vor avea originalele documentelor asupra lor.

Dosarele de concurs se pot depune și prin servicii de curierat sau servicii poștale. În acest caz, actele se depun în copie, care conține mențiunea scrisă de mână de candidat „conform cu originalul”, urmată de semnătura acestuia.

Achitarea taxei de înscriere în cuantum de 150 lei se poate face la casieria Curții de Apel Galați. Persoanele care doresc să se înscrie la concurs au posibilitatea de a achita taxa și prin mijloace de plată bancare (inclusiv internet banking). Taxa de înscriere va putea fi achitată în contul R051TREZ30620E330500XXXX, deschis la Trezoreria Galați, titular Curtea de Apel Galați – cod fiscal 17043103.

La rubrica mențiuni/descriere a tranzacției se va trece obligatoriu „taxă concurs grefier 20-21 octombrie 2018”.

Originalul dovezii de plată va fi depus odată cu dosarul de înscriere la concurs.

Orice modificare a locului de desfășurare a concursului va fi anunțată din timp, la sediul Curții de Apel Galați, cât și pe site-ul instituției.

Relații suplimentare la telefon: 0236/460.027 – int. 244.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent tematicii și bibliografiei concursului, astfel cum a fost publicat de către Curtea de Apel Galați:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

Curtea de Apel Galați. Concurs pentru ocuparea a 13 posturi vacante de grefier (termen-limită: 28 septembrie 2018) was last modified: septembrie 10th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter