[UPDATE: Rezultate. Proba scrisă] Curtea de Apel București. Examen definitivare personal auxiliar de specialitate (27 septembrie 2017)

2 oct. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 494

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 2 octombrie 2017: Rezultate obținute la examenul pentru definitivarea în funcție a personalului auxiliar de specialitate, organizat la data de 27 septembrie 2017

Potrivit unui anunț din data de 28 septembrie 2017, Curtea de Apel București a dat publicității tabelul privind rezultatele obținute la examenul pentru definitivarea în funcție a personalului auxiliar de specialitate, organizat la data de 27 septembrie 2017.

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

Astfel, în termen de 48 de ore de la afișarea rezultatelor, candidații nemulțumiți de nota obținută la proba scrisă pot face contestație, care se depune la instanța sau parchetul care a organizat concursul conform art.18 din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului sau examenului pentru definitivare în funcție, promovare in grade sau trepte profesionale superioare ori din funcția de grefier cu studii medii în funcția de grefier cu studii superioare, în cadrul aceleiași instanțe ori aceluiași parchet, precum și în funcții de execuție a personalului auxiliar de specialitate la instanțe și parchete superioare, aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 181/2007, cu modificările și completările ulterioare.

Redăm, în continuare, tabelul cuprinzând aceste rezultate, astfel cum a fost publicat de către Curtea de Apel București:

 

Sursa informației


Examen definitivare personal auxiliar de specialitate

Curtea de Apel București a emis un comunicat prin care a anunțat examenul de definitivare personal auxiliar de specialitate care va avea loc în data de 27 septembrie 2017.

Detalii despre examen găsiți aici.

Tematica și bibliografia pot fi consultate aici.

Sursa informației

 

[UPDATE: Rezultate. Proba scrisă] Curtea de Apel București. Examen definitivare personal auxiliar de specialitate (27 septembrie 2017) was last modified: octombrie 16th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter