Curtea de Apel București organizează examen pentru promovarea din funcţia de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare (termen-limită: 21.10.2016)

12 oct. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 800

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Curtea de Apel București anunță organizarea examenului pentru promovarea din funcția de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare, în cadrul aceleiași instanțe, în zilele de 7 și 9 noiembrie 2016, la sediul Curții.

În conformitate cu prevederile art. 81 din Regulament la examenul pentru promovarea din funcția de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare, în cadrul aceleiași instanțe sau aceluiași parchet, poate participa personalul auxiliar de specialitate care a absolvit studii superioare juridice.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Cei interesați pot depune cereri la președintele instanței unde aceștia își desfășoară activitatea până la data de 21.10.2016.

Cererea de înscriere la examen împreună cu raportul prin care se constată îndeplinirea condiției de participare la examen, prevăzută de dispozițiile art.81 din Regulament, întocmit de compartimentul de specialitate al instanței unde candidatul își desfășoară activitatea, respectiv al tribunalului în raza căruia se află instanța și de actele doveditoare privind absolvirea învățământului superior de specialitate juridică acreditat vor fi înaintate Curții de Apel București, până la data de 26.10.2016 (inclusiv).

Lista candidaților admiși să susțină examenul și a celor respinși se va afișa cu 10 zile înainte de examen la sediul Curții de Apel București și pe pagina sa de internet.

Examenul se va susține la sediul Curții de Apel București, Splaiul Independenței nr. 5, sector 4, în zilele de 7 și 9 noiembrie 2016.

Examenul constă într-o probă scrisă și una practică.

Tematica și bibliografia pentru examen pot fi accesate aici:

Tematică și bibliografie – secții civile, contencios administrativ și fiscal, conflicte de muncă și asigurări sociale

Tematică și bibliografie – secții penale

Ora desfășurării examenului, precum și repartizarea candidaților în săli, vor fi anunțate ulterior.

Sursa informației

Curtea de Apel București organizează examen pentru promovarea din funcția de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare (termen-limită: 21.10.2016) was last modified: octombrie 12th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter