[UPDATE: Tabel rezultate] Curtea de Apel București. Examenul de definitivare pentru personalul auxiliar de specialitate debutant

13 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 237
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 12 octombrie 2020: Tabel rezultate

Potrivit site-ului oficial (www.cab1864.eu), Curtea de Apel București a publicat tabelul privind rezultatele obținute la examenul în vederea definitivării în funcție, respectiv promovare în gradul profesional II, a personalului auxiliar de specialitate.

Tabelul privind rezultatele poate fi vizualizat aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Barem

Potrivit site-ului oficial (www.cab1864.eu), Curtea de Apel București a publicat baremul probei scrise din cadrul examenului în vederea definitivării în funcție, respectiv promovare în gradul profesional II, a personalului auxiliar de specialitate.

Baremul poate fi vizualizat aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.cab1864.eu), Curtea de Apel București organizează examenul în vederea definitivării în funcție, respectiv promovare în gradul profesional II, a personalului auxiliar de specialitate.

Examenul se va desfășura în data de 12 octombrie 2020, ora 10:00, și va fi susținut la sediul Curții de Apel București (Splaiul Independenței nr. 5, sector 4. București).

Menționăm că personalul auxiliar de specialitate debutant va susține examenul în vederea definitivării în funcție, respectiv promovare în gradul profesional II, la instanța la care este numit.

Examenul de definitivare pentru personalul auxiliar de specialitate debutant constă într-o probă scrisă cu caracter preponderent practic.

Tematica și bibliografia pot fi vizualizate aici.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo
[UPDATE: Tabel rezultate] Curtea de Apel București. Examenul de definitivare pentru personalul auxiliar de specialitate debutant was last modified: octombrie 13th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter