[UPDATE: Rezultate] Curtea de Apel Bucureşti. Examen pentru promovarea în grade sau trepte profesionale superioare în cadrul aceleiaşi instanţe (termen-limită: 30 octombrie 2018)

4 dec. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 875

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 4 decembrie 2018: Rezultatele candidaților – examenul pentru promovarea în grade sau trepte profesionale superioare în cadrul aceleiași instanțe

Potrivit unui anunț din data de 3 decembrie 2018, Curtea de Apel București a dat publicității lista rezultatelor obținute de către candidați la examenul pentru promovarea în grade sau trepte profesionale superioare în cadrul aceleiași instanțe.

Brașov: Conferința GDPR în profesiile liberale, instituții și companii

Totodată, în termen de 48 de ore de la afișarea rezultatelor se pot face contestații, care vor fi depuse la instanța sau parchetul care a organizat concursul, conform art. 29 din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului sau examenului pentru definitivare în funcție, promovare în grade sau trepte profesionale superioare ori din funcția de grefier cu studii medii în funcția de grefier cu studii superioare, în cadrul aceleiași instanțe ori aceluiași parchet, precum și în funcții de execuție a personalului auxiliar de specialitate la instanțe și parchete superioare, aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 181/2007, cu modificările și completările ulterioare.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare respectiva listă, astfel cum a fost publicată de către Curtea de Apel București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 27 noiembrie 2018: Repartizarea candidaților pentru susținerea probelor în ceea ce privește examenul pentru promovarea în grade sau trepte profesionale superioare în cadrul aceleiași instanțe

Potrivit unui anunț din data de 26 noiembrie 2018, Curtea de Apel București a dat publicității repartizarea candidaților pentru susținerea probelor în ceea ce privește examenul pentru promovarea în grade sau trepte profesionale superioare în cadrul aceleiași instanțe.

Astfel, candidații înscriși în lista persoanelor admise să participe la examen, afișată cu nr. 3/15143/C/26.11.2018, se vor prezenta la sediul Curții de Apel București, Splaiul Independenței nr. 5, Sector 4, după cum urmează:

 

I. Proba practică: 27 noiembrie 2018 – Sala S50

 

ora 12.00 – de la nr. crt. 1 (Buduianu Alin) – la nr. crt. 23 (Roșca Corina Adela, inclusiv);

ora 12.20 – de la nr. crt. 24 (Marin Ioan Răzvan) – la nr. crt. 46 (Gață Aristide Marius, inclusiv);

ora 12.40 – de la nr. crt. 47 (Iuriciuc Simona Alina) – la nr. crt. 69 (Balaban Denisa, inclusiv);

ora 13.00 – de la nr. crt. 70 (Datcu Niculina) – la nr. crt. 92 (Săvescu Adrian, inclusiv);

ora 13.20 – de la nr. crt. 93 (Radu Dumitru) – la nr. crt. 112 (Ștefan Andreea Eugenia, inclusiv).

 

II. Proba scrisă: 28 noiembrie 2018 – ora 16.00

 

Sala E65 – Sala de Consiliu – 24 locuri:
– de la nr. crt. 1 (Buduianu Alin) – la nr. crt. 24 (Marin Ioan Răzvan, inclusiv).

 

Sala S50 – 24 locuri:
– de la nr. crt. 25 (Năstase Monica Mihaela) – la nr. crt. 48 (Juncu Doina Lucia, inclusiv).

 

• Sala M48 – Sala de documentare – 34 locuri:
– de la nr. crt. 49 (Licu Ilie) – la nr. crt. 82 (Ilie Titița, inclusiv).

 

Sala E56 „I.L. Georgescu” – 15 locuri:
– de la nr. crt. 83 (Bucur Mioara Mirela) – la nr. crt. 96 (Dimancea Dumitra, inclusiv).

 

Sala E 77 „I.N. FINȚESCU” – 15 locuri:
– de la nr. crt. 97 (Matei Roxana Nicoleta) – la nr. crt. 112 (Ștefan Andreea Eugenia, inclusiv).

Sursa informației


Update 19 noiembrie 2018: Lista candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la examenul pentru promovarea în grade sau trepte profesionale superioare în cadrul aceleiași instanțe

Potrivit unui anunț din data de 16 noiembrie 2018, Curtea de Apel București a dat publicității lista candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la examenul pentru promovarea în grade sau trepte profesionale superioare în cadrul aceleiași instanțe.

Astfel, potrivit art. 26 alin. (1) din Regulamentul privind organizarea desfășurarea concursului ori examenului pentru definitivare în funcție, promovare în grade sau trepte profesionale superioare ori din funcția de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare, în cadrul aceleiași instanțe ori aceluiași parchet, precum în funcții de execuție a personalului auxiliar de specialitate la instanțe sau parchete superioare, aprobat prin Hotărârea CSM nr. 181/2007, cu modificările și completările ulterioare, candidații respinși pot face contestație în termen de 48 de ore de la data afișării listei.

Totodată, anunțul privind programul desfășurării examenului și repartizarea candidaților în săli se va afișa la data de 26 noiembrie 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare lista candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la examen, astfel cum a fost publicată de către Curtea de Apel București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Curtea de Apel București. Examen pentru promovarea în grade sau trepte profesionale superioare în cadrul aceleiași instanțe (termen-limită: 30 octombrie 2018)

Potrivit unui anunț din data de 15 octombrie 2018, în zilele de 27 și 28 noiembrie 2018, Curtea de Apel București organizează examen pentru promovarea din funcția de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare, din funcția de grefier arhivar cu studii medii în cea de grefier arhivar cu studii superioare și din funcția de grefier registrator cu studii medii în cea de grefier registrator cu studii superioare, în cadrul aceleiași instanțe.

Examenul se desfășoară potrivit dispozițiilor Regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului sau examenului pentru definitivare în funcție, promovare în grade sau trepte profesionale superioare în cadrul aceleiași instanțe ori aceluiași parchet, precum și în funcții de execuție a personalului auxiliar de specialitate la instanțe și parchete superioare, aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 181/2007, cu modificările și completările ulterioare.

Examenul constă într-o probă scrisă și una practică din tematica anunțată.

În conformitate cu prevederile art. 8^1 la examenul pentru promovarea din funcția de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare, în cadrul aceleiași instanțe, poate participa personalul auxiliar de specialitate care a absolvit studii superioare juridice.

Pentru promovarea din funcția de grefier arhivar și grefier registrator cu studii medii în cea de grefier arhivar și grefier registrator cu studii superioare poate participa personalul auxiliar de specialitate care a absolvit studii superioare juridice, studii superioare de administrație publică sau studii de licență în arhivistică, potrivit dispozițiilor art. 10^1 alin. (4) din Regulament.

În termen de 15 zile de la comunicarea datei examenului, cei interesați pot depune cereri la președintele instanței unde aceștia își desfășoară activitatea, respectiv până la data de 30 octombrie 2018.

Cererea de înscriere la examen împreună cu raportul prin care se constată îndeplinirea condiției de participare la examen, prevăzută de art. 8^1 și art. 10^1 alin. (4) din Regulament, întocmit de compartimentul de specialitate al instanței unde candidatul își desfășoară activitatea, respectiv al tribunalului în raza căruia se află instanța și de actele doveditoare privind absolvirea învățământului superior acreditat vor fi înaintate Curții de Apel București, până la data de 12 noiembrie 2018 (inclusiv).

Lista candidaților admiși să susțină examenul și a celor respinși se va afișa cu 10 zile înainte de examen la sediul Curții de Apel București și pe pagina de internet a instituției, la adresa http://www.cab1864.eu.

Examenul se va susține la sediul Curții de Apel București, Splaiul Independenței nr. 5, Sector 4, în zilele de 27 și 28 noiembrie 2018.

Pentru mai multe detaliiputeți consulta mai jos tematica și bibliografia aferente examenului, astfel cum au fost afișate pe site-ul Curții de Apel București:

Tematică promovare studii superioare grefieri – secții penale;

Tematică promovare studii superioare grefieri – secții civile;

Tematică promovare studii superioare grefieri arhivari/registratori – secții penale;

Tematică promovare studii superioare grefieri arhivari/registratori – secții civile.

Sursa informației

[UPDATE: Rezultate] Curtea de Apel București. Examen pentru promovarea în grade sau trepte profesionale superioare în cadrul aceleiași instanțe (termen-limită: 30 octombrie 2018) was last modified: decembrie 3rd, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter