Curtea de Apel București. Examen pentru definitivare în funcţie (24 noiembrie 2023)

17 nov. 2023
Vizualizari: 245

Curtea de Apel București organizează examenul în vederea definitivării în funcție, respectiv promovare în gradul profesional II, a personalului auxiliar de specialitate debutant, în 24 noiembrie 2023.

Examenul se va susține la sediul Curții de Apel București, Splaiul Independenței nr. 5, sector 4.

Examenul de definitivare în funcție se adresează personalului auxiliar de specialitate al instanțelor judecătorești și al parchetelor, încadrat în funcția de debutant, la sfârșitul perioadei de 6 luni de la data încadrării.

Examenul de definitivare pentru personalul auxiliar de specialitate debutant constă într-o probă scrisă cu caracter preponderent practic.

Concursul se desfășoară în conformitate cu prevederile Regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului ori examenului pentru definitivare în funcție, promovare în grade sau trepte profesionale superioare ori din funcția de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare, în cadrul aceleiași instanțe sau aceluiași parchet, precum și în funcții de execuție a personalului auxiliar de specialitate la instanțe și parchete superioare, aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 181/2007, cu modificările și completările ulterioare.

Tematica și bibliografia de concurs sunt disponibile aici.

(Copyright: freeepik.com)

Vezi și Curtea de Apel București. Concurs de promovare în funcții de conducere a personalului auxiliar de specialitate (18 septembrie 2023)

 

Curtea de Apel București. Examen pentru definitivare în funcție (24 noiembrie 2023) was last modified: noiembrie 17th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: