[UPDATE: Rezultate finale] Curtea de Apel București. Concurs pentru promovarea în funcţia publică vacantă de şef serviciu financiar-contabilitate − 17 august 2021

24 aug. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 234
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Rezultate finale

Curtea de Apel București (www.cab1864.eu) a publicat rezultatele finale obținute în cadrul concursului pentru ocuparea, prin promovare, a funcției publice vacante de șef serviciu financiar-contabilitate, în cadrul aparatului propriu, din data de 17 august 2021.

Campanie Craciun UJmag 2020

Astfel, rezultatele finale pot fi vizualizate aici.

Pentru detalii suplimentare, accesați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultate probă scrisă

Curtea de Apel București (www.cab1864.eu) a publicat rezultatul probei scrise din cadrul concursului pentru ocuparea, prin promovare, a funcției publice vacante de șef serviciu financiar-contabilitate, în cadrul aparatului propriu, din data de 17 august 2021.

Astfel, rezultatul probei scrise poate fi vizualizat aici.

Pentru detalii suplimentare, accesați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultatele selecției dosarelor de înscriere

Curtea de Apel București (www.cab1864.eu) a publicat tabelul cuprinzând rezultatele selecției dosarelor de înscriere la concursul pentru ocuparea, prin promovare, a funcției publice vacante de șef serviciu financiar-contabilitate, în cadrul aparatului propriu, din data de 17 august 2021.

Astfel, tabelul cu rezultatele selecției dosarelor poate fi vizualizat aici.

Pentru detalii suplimentare, accesați, vă rugăm, sursa informației.

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.cab1864.eu), Curtea de Apel București organizează un concurs pentru ocuparea, prin promovare, a funcției publice vacante de șef serviciu financiar-contabilitate, în cadrul aparatului propriu, în data de 17 august 2021.

În acest sens, proba scrisă va avea loc în data de 17 august 2021, ora 12:00.

Cererile de înscriere, însoțite de documentele necesare, se vor depune la sediul Curții de Apel București, în perioada 16 iulie4 august 2021.

Mai multe detalii privind conținutul dosarelor și condițiile (generale și specifice) de participare pot fi consultate în anunț.

Tematica, bibliografia și atribuțiile postului pot fi vizualizate aici.

Pentru detalii suplimentare, accesați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Tabel soluționare contestații] Curtea de Apel București. Concurs pentru ocuparea posturilor vacante cu studii medii − 5 și 8 iulie 2021

[UPDATE: Rezultate finale] Curtea de Apel București. Concurs pentru promovarea în funcția publică vacantă de șef serviciu financiar-contabilitate − 17 august 2021 was last modified: august 24th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter