[UPDATE: Repartizarea pe săli a candidaților la proba practică] Curtea de Apel București. Concurs pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier la instanțele din circumscripția Curții − 18 octombrie 2021

15 oct. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
1.178 views
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Repartizarea pe săli a candidaților la proba practică

Pe pagina oficială (www.cab1864.eu) Curtea de Apel București a publicat repartizarea pe săli a candidaților la proba practică din cadrul concursului pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier, pe perioadă determinată, în cadrul instanțelor din circumscripția Curții, din data de 18 octombrie 2021 (proba practică) și 21 octombrie 2021 (proba scrisă).

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Astfel, repartizarea candidaților poate fi vizualizată aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Anunț privind accesul în sala de concurs

Curtea de Apel București (www.cab1864.eu) a publicat un anunț privind accesul în sala de concurs a candidaților înscriși la concursul pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier, pe perioadă determinată, în cadrul instanțelor din circumscripția Curții, din data de 18 octombrie 2021 (proba practică) și 21 octombrie 2021 (proba scrisă).

Astfel, este permis accesul în sala de concurs numai candidaților care îndeplinesc una dintre următoarele condiții:

− Sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

− Prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 , efectuat în orice unitate sanitară autorizată, care nu este mai vechi de 72 de ore;

− Prezintă un rezultat negativ al unui test antigen rapid certificat pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, care nu este mai vechi de 48 de ore, efectuat în orice unitate sanitară autorizată;

− Se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Update: Lista candidaților care îndeplinesc condițiile de participare

Pe pagina oficială (www.cab1864.eu) Curtea de Apel București a publicat lista candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concursul pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier, pe perioadă determinată, în cadrul instanțelor din circumscripția Curții, din data de 18 octombrie 2021 (proba practică) și 21 octombrie 2021 (proba scrisă).

Astfel, tabelul cuprinzând candidații care vor participa la proba din data de 18 octombrie 2021 poate fi vizualizat aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Curtea de Apel București (www.cab1864.eu) a publicat un anunț privind organizarea unui concurs pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier, pe perioadă determinată, în cadrul instanțelor din circumscripția Curții, în data de 18 octombrie 2021 (proba practică) și 21 octombrie 2021 (proba scrisă).

Astfel, posturile scoase la concurs sunt următoarele:

− Tribunalul București − 5 posturi studii superioare;

− Judecătoria Sectorului 1 București − 2 posturi studii superioare;

− Judecătoria Sectorului 5 București − 1 post studii superioare;

− Judecătoria Sectorului 6 București − 1 post studii superioare;

− Tribunalul Călărași − 1 post cu studii superioare;

− Judecătoria Călărași − 2 posturi studii superioare;

− Tribunalul Giurgiu − 1 post studii medii;

− Judecătoria Slobozia − 2 posturi studii superioare;

− Tribunalul Ilfov − 1 post studii superioare;

− Judecătoria Buftea − 1 post studii medii;

− Judecătoria Cornetu − 1 post studii superioare.

De asemenea, cererile de înscriere la concurs, însoțite de documentele necesare, se transmit prin poștă sau prin e-mail la adresa: [email protected], până la data de 27 septembrie 2021 (inclusiv), scanate într-un singur document pdf.

Condițiile de participare și documentele necesare înscrierii pot fi vizualizate în anunțul de concurs.

Tematica și bibliografia pentru posturile de grefier cu studii superioare sunt disponibile aici, iar cele pentru posturile de grefier cu studii medii, aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Rezultate finale] Curtea de Apel București. Concurs pentru promovarea în funcția publică vacantă de șef serviciu financiar-contabilitate − 17 august 2021

[UPDATE: Repartizarea pe săli a candidaților la proba practică] Curtea de Apel București. Concurs pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier la instanțele din circumscripția Curții − 18 octombrie 2021 was last modified: octombrie 15th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter