[UPDATE: Candidaţii declarați admişi] Curtea de Apel București. Concurs pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier arhivar, grefier registrator și de personal conex (termen-limită: 24 mai 2018)

27 iun. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2809

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 27 iunie 2018: Candidații declarați admiși la concursul pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier arhivar, grefier registrator și de personal conex, organizat în zilele de 4 și 6 iunie 2018

Potrivit unui anunț din data de 26 iunie 2018, Curtea de Apel București a dat publicității tabelul final al candidaților declarați admiși la concursul pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier arhivar, grefier registrator și de personal conex, organizat în zilele de 4 și 6 iunie 2018.

Astfel, candidații declarați admiși vor fi numiți în posturile pe care au fost repartizați începând cu data de 2 iulie 2018.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Totodată, la data de 2 iulie 2018, candidații declarați admiși se vor prezenta la sediul Curții de Apel București – camera M01, ora 9.00, în vederea efectuării instructajului privind sănătatea și securitatea în muncă și situații de urgență.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelul final al candidaților declarați admiși, astfel cum a fost publicat de către Curtea de Apel București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 21 iunie 2018: Rezultate contestații – concursul pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier arhivar, grefier registrator și de personal conex, organizat în zilele de 4 și 6 iunie 2018

Potrivit unui anunț din data de 20 iunie 2018, Curtea de Apel București a dat publicității rezultatele contestațiilor în ceea ce privește proba scrisă a concursului pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier arhivar, grefier registrator și de personal conex, organizat în zilele de 4 și 6 iunie 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelul aferent rezultatelor obținute de către candidați la contestații, astfel cum a fost publicat de către Curtea de Apel București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 15 iunie 2018: Clasificarea candidaților în ceea ce privește concursul pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier arhivar, grefier registrator și de personal conex, organizat în zilele de 4 și 6 iunie 2018

Potrivit unui anunț din data de 15 iunie 2018, Curtea de Apel București a dat publicității tabelul de clasificare a candidaților în ceea ce privește concursul pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier arhivar, grefier registrator și de personal conex, organizat în zilele de 4 și 6 iunie 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelul de clasificare a candidaților la concurs, astfel cum a fost publicat de către Curtea de Apel București:

Pachet: Principiile procedurei judiciare

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 8 iunie 2018: Grefier arhivar și grefier registrator – baremul de corectare aferent probei scrise în ceea ce privește concursul organizat în zilele de 4 și 6 iunie 2018

Potrivit unui anunț din data de 7 iunie 2018, Curtea de Apel București a dat publicității baremul de corectare aferent probei scrise în ceea ce privește candidații care au optat pentru ocuparea posturilor vacante de grefier arhivar/grefier registrator la concursul organizat în zilele de 4 și 6 iunie 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare baremul de corectare aferent probei scrise în ceea ce privește candidații care au optat pentru ocuparea posturilor vacante de grefier arhivar/grefier registrator la concurs, astfel cum a fost publicat de către Curtea de Apel București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 6 iunie 2018: Grefier arhivar și grefier registrator – rezultatele probei practice în ceea ce privește concursul organizat în zilele de 4 și 6 iunie 2018

Potrivit unui anunț din data de 5 iunie 2018, Curtea de Apel București a dat publicității rezultatele probei practice în ceea ce privește candidații care au optat pentru ocuparea posturilor vacante de grefier arhivar/grefier registrator la concursul organizat în zilele de 4 și 6 iunie 2018.

Astfel, conform dispozițiilor art. 12 alin. (4) din Regulamentul privind modul de organizare și desfășurare a concursului pentru recrutarea grefierilor arhivari, a grefierilor registratori și a personalului conex, aprobat prin Hotărârea CSM nr. 185/2007 cu modificările și completările ulterioare, la proba practică eliminatorie nu se admit contestații.

Totodată, potrivit art. 13 din același act normativ, pentru susținerea probei scrise, candidații admiși la proba practică eliminatorie trebuie să fie prezenți în sala de concurs cu cel puțin o jumătate de oră înaintea începerii probei, accesul acestora având loc pe baza actului de identitate.

Redactarea lucrărilor se va face numai cu cerneală sau cu pastă de culoare albastră.

În acest sens, candidații admiși se vor prezenta pentru susținerea probei scrise la sediul Curții de Apel București din Splaiul Independenței nr. 5, Sectorul 4, în ziua de miercuri, 6 iunie 2018, la ora 15.30, astfel:

Sala M48 – de la nr. crt. 1 (Aldea Mădălina Simona) – la nr. crt. 22 (Ferentz Simona, inclusiv);

Sala E65 – de la nr. crt. 23 (Florescu Cosmina Cristina) – la nr. crt. 44 (Naidin Ionela Liliana, inclusiv);

Sala S50 – de la nr. crt. 45 (Năstruț Alina Mirela) – la nr. crt. 67 (Zaharia Anca Alexandra, inclusiv).

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent rezultatelor obținute la susținerea probei practice a candidaților care au optat pentru ocuparea posturilor vacante de grefier arhivar/grefier registrator la concurs, astfel cum a fost publicat de către Curtea de Apel București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 5 iunie 2018: Baremele aferente probei practice în ceea ce privește concursul pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier arhivar, grefier registrator și de personal conex

Potrivit unui anunț din data de 5 iunie 2018, Curtea de Apel București a dat publicității baremele aferente probei practice în ceea ce privește concursul pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier arhivar, grefier registrator și de personal conex.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta mai jos baremele aferente probei practice, astfel cum au fost publicate de către Curtea de Apel București:

– Barem proba practică – aprod;
Barem proba practică – agent procedural;
Barem proba practică – grefier arhivar și grefier registrator.

Sursa informației


Update 31 mai 2018: Repartizarea pe săli a candidaților în ceea ce privește susținerea probei practice a concursului pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier arhivar, grefier registrator și de personal conex

Potrivit unui anunț din data de 30 mai 2018, Curtea de Apel București a dat publicității detalii privind repartizarea pe săli a candidaților în ceea ce privește susținerea probei practice a concursului pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier arhivar, grefier registrator și de personal conex.

Astfel, candidații înscriși în lista persoanelor admise să participe la concurs, afișată cu nr. 2/7332/C/31.05.2018, se vor prezenta în ziua de 4 iunie 2018, la sediul Curții de Apel București, Splaiul Independenței nr. 5, după cum urmează:

1. candidații înscriși în vederea ocupării unui post vacant de grefier arhivar/grefier registrator – Sala S 50, astfel:

ora 16.00 – de la nr. crt. 1 (Aldea Mădălina Simona) – la nr. crt. 22 (Ferentz Simona, inclusiv);

ora 16.15 – de la nr. crt. 23 (Florescu Cosmina Cristina) – la nr. crt. 44 (Naidin Ionela Liliana, inclusiv);

ora 16.30 – de la nr. crt. 45 (Năstruț Alina Mirela) – la nr. crt. 67 (Zaharia Anca Alexandra, inclusiv).

2. candidații înscriși în vederea ocupării unui post vacant de aprod – Sala S 50 – ora 17.00.

3. candidații înscriși în vederea ocupării unui post vacant de agent procedural – ora 17.30, astfel:

Sala S 65 de la nr. crt. 1 (Andrei Ionuț) – la nr. crt. 18 (Mîțoaica Marina Eliza, inclusiv);

Sala S 48 de la nr. crt. 19 (Nancu Nicoleta Raluca) – la nr. crt. 37 (Zaharia Silvia, inclusiv).

Accesul candidaților în sala de concurs va avea loc pe baza actului de identitate.

Sursa informației


Update 29 mai 2018: Lista candidaților care îndeplinesc condițiile legale pentru a participa la concursul organizat în zilele de 4 și 6 iunie 2018 pentru ocuparea posturilor vacante de grefier arhivar/grefier registrator, agent procedural și aprod din cadrul Curții de Apel București și instanțelor arondate 

Potrivit unui anunț din data de 29 mai 2018, Curtea de Apel București a dat publicității lista candidaților care îndeplinesc condițiile legale pentru a participa la concursul organizat în zilele de 4 și 6 iunie 2018 pentru ocuparea posturilor vacante de grefier arhivar/grefier registrator, agent procedural și aprod.

Totodată, candidații respinși în urma verificării dosarelor pot formula contestații în 24 de ore de la data afișării în conformitate cu dispozițiile art. 9 alin. (2) din Regulamentul aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 185/2007, cu modificările și completările ulterioare.

Concursul se va desfășura la sediul Curții de Apel București, Splaiul Independenței nr. 5, Sectorul 4, conform anunțului care va fi afișat în data de 31 mai 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare lista candidaților care îndeplinesc condițiile legale pentru a participa la concurs, astfel cum a fost publicată de către Curtea de Apel București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Curtea de Apel București. Concurs pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier arhivar, grefier registrator și de personal conex (termen-limită: 24 mai 2018)

Potrivit unui anunț al SNG, Curtea de Apel București organizează concurs pentru ocuparea unor posturi vacante cu studii medii, în zilele de 4 și 6 iunie 2018.

Conform specificațiilor din anunț, Curtea de Apel București organizează, în condițiile legii, în zilele de 4 și 6 iunie 2018, ora 16.00, concurs pentru ocuparea următoarelor posturi vacante cu studii medii:

I. Pe durată nedeterminată:

Curtea de Apel București – 1 post agent procedural;
Tribunalul București – 2 posturi agent procedural;
Judecătoria Sectorului 3 București -1 post de grefier arhivar;
Judecătoria Slobozia – 1 post de aprod;
Judecătoria Alexandria – 1 post de aprod.

II. Pe durată determinată:

Judecătoria Sectorului 1 București -1 post grefier arhivar și 2 posturi agent procedural;
Judecătoria Sectorului 5 București – 1 post agent procedural;
Tribunalul Ilfov – 1 post grefier registrator.

Astfel, organizarea și desfășurarea concursului din zilele de 4 și 6 iunie 2018 va avea loc în condițiile prevăzute de Regulamentul aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 185/2007, cu modificările și completările ulterioare.

Cererile, împreună cu dosarul de înscriere la concurs, se vor depune la sediul Curții de Apel București – Splaiul Independenței nr. 5, Sector 4, mezanin, cam. M 01, până la data de 24 mai 2018 (inclusiv), în zilele lucrătoare, între orele 9.00-16.00.

Dosarul va cuprinde următoarele documente:

a) cartea de identitate, în copie;

b) certificatul de naștere și, după caz, certificatul de căsătorie, în copie;

c) diploma de bacalaureat, în copie;

d) certificatul de cazier judiciar;

e) certificatul de cazier fiscal;

f) curriculum vitae;

g) adeverință medicală din care să rezulte că este apt pentru exercitarea profesiei;

h) două fotografii color cu dimensiuni de 2/3 cm;

i) recomandare privind profilul profesional și moral, cu număr de înregistrare și ștampila instituției;

j) acte pentru dovedirea vechimii în muncă, după caz;

k) chitanța de achitare a taxei de înscriere la concurs.

Cuantumul taxei de concurs, stabilit prin Hotărârea Colegiului de Conducere al Curții de Apel București nr. 6 din 10 ianuarie 2018, este de 200 lei și se achită la casieria Curții de Apel București.

Concursul va avea loc la sediul Curții de Apel București, Splaiul Independenței nr. S, Sector 4, în zilele de:

– 4 iunie 2018, ora 16.00 – proba practică;
– 6 iunie 2018, ora 16.00 – proba scrisă.

Lista persoanelor admise să participe la concurs va fi afișată cu 5 zile înainte de data concursului.

Tematica și bibliografia pentru concurs au fost afișate pe pagina de Internet a Curții de Apel București, după cum urmează:

– Tematică și bibliografie pentru funcția de agent procedural;

– Tematica și bibliografie pentru funcția de aprod;

– Tematică și bibliografie pentru funcția de grefier arivar și grefier registrator.

Sursa informației

[UPDATE: Candidații declarați admiși] Curtea de Apel București. Concurs pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier arhivar, grefier registrator și de personal conex (termen-limită: 24 mai 2018) was last modified: ianuarie 9th, 2019 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter