Curtea de Apel București. Concurs de promovare la instanţa superioară pentru ocuparea unui post de grefier cu studii superioare din cadrul Tribunalului București (26 ianuarie 2023)

9 ian. 2023
Vizualizari: 427

Curtea de Apel București informează despre organizarea concursului de promovare la instanța superioară pentru ocuparea unui post de grefier cu studii superioare din cadrul Secției I penale a Tribunalului București, în data de 26 ianuarie 2023.

Promovarea la instanțe superioare se face numai prin concurs, organizat la nivelul curților de apel, pentru personalul auxiliar de specialitate care îndeplinește următoarele condiții:

– are o vechime de cel puțin 3 ani în funcția în care este încadrat;

– are calificativul „foarte bine” în ultimii 3 ani;

– nu a fost sancționat disciplinar după acordarea ultimului calificativ.

Îndeplinirea condițiilor de participare la concurs se constată printr-un raport întocmit de compartimentul de specialitate al instanței unde candidatul îți desfășoară activitatea, respectiv al tribunalului în raza căruia se află instanța.

Concursul pentru promovarea în funcții de execuție la instanțe superioare, constă in susținerea unui interviu din tematica aprobată. Anunțul privind programarea interviului și ordinea susținerii lui de către candidați se va afișa cu cel puțin 24 de ore înainte de data interviului.

Concursul se va susține la sediul Curții de Apel București la data de 26 ianuarie 2023.

Pentru tematica și bibliografia de concurs, precum și pentru informații suplimentare privind desfășurarea concursului, vă invităm să consultați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Rezultate] Curtea de Apel București. Concurs pentru ocuparea posturilor de grefier vacante (13 și 15 decembrie 2022)

 

Curtea de Apel București. Concurs de promovare la instanța superioară pentru ocuparea unui post de grefier cu studii superioare din cadrul Tribunalului București (26 ianuarie 2023) was last modified: ianuarie 9th, 2023 by Universul Juridic

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: