[UPDATE: Anunț interviu] Curtea de Apel București. Concurs de promovare la instanţa superioară pentru ocuparea unui post de grefier cu studii superioare (19 decembrie 2022)

19 dec. 2022
Vizualizari: 447

Update: Anunț interviu

Curtea de Apel București a publicat un anunț cu privire la ora și locația concursului de promovare la instanța superioară pentru ocuparea unui post de grefier cu studii superioare din data de 19 decembrie 2022.

În acest sens, examenul se va susține la sediul Curții de Apel București la data de 19 decembrie 2022, începând cu ora 9.

Anunțul poate fi consultat aici.

De asemenea, Curtea de Apel București a publicat lista candidaților admiși să participe la concursul de promovare organizat la data de 19 decembrie 2022 pentru ocuparea unui post de grefier cu studii superioare din cadrul Secției a VIII-a contencios administrativ și fiscal a Curții de Apel București.

Lista poate fi consultată aici.

Sursa informației


Curtea de Apel București informează asupra organizării concursului de promovare la instanța superioară pentru ocuparea unui post de grefier cu studii superioare din cadrul Secției a VIII-a Contencios administrativ și fiscal a Curții de Apel București în 19 decembrie 2022.

Condițiile de participare la concurs sunt următoarele:

− vechime de cel puțin 3 ani în funcția în care candidatul este încadrat;

− are calificativul „foarte bine” în ultimii 3 ani;

− nu a fost sancționat disciplinar după acordarea ultimului calificativ.

Cererile de înscriere la concurs se depun la instanța unde candidatul își desfășoară activitatea până la data de 5 decembrie 2022.

Lista candidaților admiși să susțină examenul și a celor respinși se va afișa cu 10 zile înainte de concurs la sediul Curții de Apel București și pe pagina de internet.

Concursul pentru promovarea în funcții de execuție la instanțe superioare constă în susținerea unui interviu din tematica aprobată.

Anunțul privind programarea interviului și ordinea susținerii lui de către candidați se va afișa cu cel puțin 24 de ore înainte de data interviului.

Concursul se va susține la sediul Curții de Apel București.

Tematica și bibliografia de concurs se pot consulta aici.

Pentru informații suplimentare privind desfășurarea concursului, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și Curtea de Apel București. Concurs pentru ocuparea posturilor de grefier vacante (13 și 15 decembrie 2022)

 

[UPDATE: Anunț interviu] Curtea de Apel București. Concurs de promovare la instanța superioară pentru ocuparea unui post de grefier cu studii superioare (19 decembrie 2022) was last modified: decembrie 19th, 2022 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: