[UPDATE: Tabel rezultate] Curtea de Apel București. Concurs de promovare la instanța superioară pentru ocuparea unui post de grefier arhivar

4 iun. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 360

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 2 iunie 2020: Tabel rezultate

Potrivit site-ului oficial (www.cab1864.eu), Curtea de Apel București a publicat tabelul rezultatelor concursului de promovare la instanța superioară, pentru ocuparea unui post de grefier arhivar din cadrul Secției I Penale.

Tabelul rezultatelor poate fi vizualizat aici.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 27 mai 2020: Baremul de corectare

Potrivit site-ului oficial (www.cab1864.eu), Curtea de Apel București a publicat baremul de corectare al probelor din cadrul concursului de promovare la instanța superioară, pentru ocuparea unui post de grefier arhivar din cadrul Secției I Penale.

Baremul de corectare al probei scrise poate fi vizualizat aici, iar cel al probei practice, aici.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 18 mai 2020: Lista candidaților admiși

Potrivit site-ului oficial (www.cab1864.eu), Curtea de Apel București a publicat lista candidaților admiși pentru a participa la concursul de promovare la instanța superioară, pentru ocuparea unui post de grefier arhivar din cadrul Secției I Penale.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.cab1864.eu), Curtea de Apel București a publicat un anunț referitor la organizarea unui concurs, în condițiile legii, de promovare la instanța superioară, pentru ocuparea unui post de grefier arhivar din cadrul Secției I Penale, în data de 27 mai 2020, la ora 16:00.

Termenul de depunere a cererilor de înscriere la concurs este 12 mai 2020, la instanța în cadrul căreia candidatul își desfășoară activitatea.

Conform anunțului publicat, condițiile de participare sunt:

– are o vechime de cel puțin 3 ani în funcția în care este încadrat;

– are o activitate profesională deosebită, evaluată cu calificativul „foarte bine”, în ultimii 3 ani;

– nu a fost sancționat disciplinar ulterior acordării ultimului calificativ.

Îndeplinirea condițiilor de participare este constatată printr-un raport, iar acesta împreună cu cererea vor fi înaintate Curții de Apel București de către Compartimentele Resurse Umane ale tribunalelor arondate, până la data de 15 mai 2020.

Bibliografia și tematica de concurs pot fi vizualizate aici, iar consimțământul pentru prelucrarea datelor personale, aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Amânare concurs] Curtea de Apel București. Concurs de promovare în funcții de conducere a personalului auxiliar de specialitate – 2 și 15 aprilie 2020

[UPDATE: Tabel rezultate] Curtea de Apel București. Concurs de promovare la instanța superioară pentru ocuparea unui post de grefier arhivar was last modified: iunie 3rd, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter