[UPDATE: Îndreptarea erorii materiale în barem] Curtea de Apel București. Concurs de promovare la instanță superioară – 22 februarie 2021

24 feb. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
515 views

Update: Îndreptarea erorii materiale în barem 

Potrivit site-ului oficial (www.cab1864.eu), Curtea de Apel București a publicat un anunț privind îndreptarea erorii materiale strecurate în baremul probei practice, în materie penală, din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor vacante de la Curtea de Apel București, Tribunalul București, Tribunalul Ilfov, Tribunalul Ialomița și Tribunalul Teleorman, în data de 22 februarie 2021.

Astfel, la punctul IV (citativ) se va citi NR în loc de TC la partea civilă EF. 

Atașăm, în continuare, anunțul privind îndreptarea erorii materiale în barem.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Campanie Craciun UJmag 2020

Update: Barem corectare

Potrivit site-ului oficial (www.cab1864.eu), Curtea de Apel București a publicat baremul de corectare al probei scrise, respectiv al probei practice la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de la Curtea de Apel București, Tribunalul București, Tribunalul Ilfov, Tribunalul Ialomița și Tribunalul Teleorman, în data de 22 februarie 2021.

Atașăm, în continuare, baremul:

− Proba practică: specialist IT, grefier – materie civilă/penală, grefier arhivar.

− Proba scrisă: specialist IT, grefier – materie civilă/penală, grefier arhivar.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Repartizarea pentru susținerea probei scrise și a probei practice

Potrivit site-ului oficial (www.cab1864.eu), Curtea de Apel București a publicat două anunțuri privind repartizarea candidaților pentru susținerea probei scrise, respectiv a probei practice la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de la Curtea de Apel București, Tribunalul București, Tribunalul Ilfov, Tribunalul Ialomița și Tribunalul Teleorman, în data de 22 februarie 2021.

Anunțul privind desfășurarea probei scrise poate fi vizualizat aici.

Anunțul privind desfășurarea probei practice poate fi vizualizat aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala


Update: Listă candidați admiși

Potrivit site-ului oficial (www.cab1864.eu), Curtea de Apel București a publicat lista candidaților admiși să participe la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de la Curtea de Apel București, Tribunalul București, Tribunalul Ilfov, Tribunalul Ialomița și Tribunalul Teleorman, în data de 22 februarie 2021.

Lista poate fi vizualizată aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Acord prelucrare date

Potrivit site-ului oficial (www.cab1864.eu), Curtea de Apel București a publicat acordul pentru prelucrarea datelor personale la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de la Curtea de Apel București, Tribunalul București, Tribunalul Ilfov, Tribunalul Ialomița și Tribunalul Teleorman, în data de 22 februarie 2021.

Acordul poate fi descărcat de aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.cab1864.eu), Curtea de Apel București organizează concurs pentru ocuparea posturilor vacante de la Curtea de Apel București, Tribunalul București, Tribunalul Ilfov, Tribunalul Ialomița și Tribunalul Teleorman, în data de 22 februarie 2021.

Posturile vacante pot fi vizualizate accesând anunțul de concurs.

Termenul de depunere a cererilor de înscriere la concurs este 9 februarie 2021, la sediul instanței unde candidatul își desfășoară activitatea, iar acestea vor fi înaintate Curții de Apel București, până la data de 10 februarie 2021.

Bibliografia și tematica de concurs pot fi vizualizate accesând sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Rezultate finale] Curtea de Apel București. Concurs pentru ocuparea funcțiilor publice de execuție vacante

[UPDATE: Îndreptarea erorii materiale în barem] Curtea de Apel București. Concurs de promovare la instanță superioară – 22 februarie 2021 was last modified: februarie 24th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter