[UPDATE: Rezultatul selecției dosarelor] Curtea de Apel București. Concurs de promovare în grad profesional imediat superior (termen-limită: 1 octombrie 2018)

8 oct. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 848
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 8 octombrie 2018: Rezultatul selecției dosarelor în ceea ce privește participarea la concursul de promovare în grad profesional imediat superior a funcționarilor publici

Potrivit unui anunț din data de 5 octombrie 2018, Curtea de Apel București a dat publicității rezultatul selecției dosarelor în ceea ce privește participarea la concursul de promovare în grad profesional imediat superior a funcționarilor publici.

Astfel, candidații declarați admiși vor susține proba scrisă în data de 16 octombrie 2018, ora 16.00, la sediul Curții de Apel București, Splaiul Independenței nr. 5, Sector 5.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare rezultatul selecției dosarelor pentru participarea la concursastfel cum a fost publicat de către Curtea de Apel București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Curtea de Apel București. Concurs de promovare în grad profesional imediat superior (termen-limită: 1 octombrie 2018)

Potrivit unui anunț din data de 11 septembrie 2018, Curtea de Apel București organizează examen/concurs de promovare în grad profesional imediat superior, conform prevederilor art. 64 și art. 65 ale Legii nr. 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici (r2), cu modificările și completările ulterioare, și ale art. 125 din H.G. nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici, cu modificările și completările ulterioare, astfel:

• Curtea de Apel București

– 1 post consilier din Clasa 1 Grad asistent în consilier Clasa I Grad principal;
– 1 post expert din Clasa 1 Grad principal în expert Clasa I Grad superior.

• Tribunalul Teleorman

– 1 post consilier din Clasa l Grad asistent în consilier Clasa I Grad principal.

Examinarea candidaților se face prin susținerea unei probe scrise din bibliografia/tematica anunțată și a unui interviu, astfel:

– 16 octombrie 2018, ora 16.00 – proba scrisă;
– 19 octombrie 2018, ora 16.00 – proba de interviu.

Conform dispozițiilor art. 127 din H.G. nr. 611/2008, dosarul de examen/concurs se depune în termen de 20 zile de la data afișării comunicării la sediul Curții de Apel București, Splaiul Independenței nr. 5, Sector 4, București, cam. M01 și conține în mod obligatoriu:

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

a) copie de pe carnetul de muncă sau adeverința eliberată de compartimentul de resurse umane în vederea atestării vechimii în gradul profesional din care se promovează;
b) copii de pe rapoartele de evaluare a performanțelor profesionale individuale din ultimii 2 ani;
c) formularul de înscriere.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta mai jos și:

bibliografia și tematica expert grad superior;
bibliografie și tematica consilier grad profesional principal.

Sursa informației

[UPDATE: Rezultatul selecției dosarelor] Curtea de Apel București. Concurs de promovare în grad profesional imediat superior (termen-limită: 1 octombrie 2018) was last modified: octombrie 8th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter