[UPDATE: Centralizator al rezultatelor concursului] Curtea de Apel București. Concurs de promovare în grad profesional a funcționarilor publici − 16-19 august 2021

23 aug. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 343
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Centralizator al rezultatelor concursului

Pe site-ul oficial (www.cab1864.eu), Curtea de Apel București a publicat centralizatorul rezultatelor obținute de candidați în cadrul concursului pentru promovarea în grad profesional a funcționarilor publici de la Curtea de Apel București și de la Tribunalul Ilfov.

Astfel, centralizatorul poate fi vizualizat aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultate probă scrisă

Pe pagina oficială (www.cab1864.eu), Curtea de Apel București a publicat rezultatele obținute de candidați la proba scrisă din cadrul concursului pentru promovarea în grad profesional a funcționarilor publici de la Curtea de Apel București și de la Tribunalul Ilfov.

Rezultatele la proba scrisă pot fi vizualizate aici.

De asemenea, candidații declarați admiși vor susține proba de interviu în data de 19 august 2021, ora 16:00, la sediul Curții de Apel București.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Tabelul candidaților selectați să participe la proba scrisă

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Pe pagina oficială (www.cab1864.eu), Curtea de Apel București a publicat tabelul candidaților selectați să participe la proba scrisă în cadrul concursului pentru promovarea în grad profesional a funcționarilor publici de la Curtea de Apel București și de la Tribunalul Ilfov.

Tabelul poate fi vizualizat aici.

În acest sens, candidații care au trecut de selecția dosarelor de concurs vor susține proba scrisă în data de 16 august 2021, ora 16:00, la sediul Curții de Apel București.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Curtea de Apel București (www.cab1864.eu) organizează un concurs pentru promovarea în grad profesional a funcționarilor publici de la Curtea de Apel București și de la Tribunalul Ilfov, în perioada 16-19 august 2021.

Posturile scoase la concurs sunt următoarele:

− 1 post consilier din clasa I grad profesional principal în consilier clasa I grad profesional superior (Curtea de Apel București);

− 1 post consilier din clasa I grad profesional principal în consilier clasa I grad profesional superior (Tribunalul București);

− 1 post consilier din clasa I grad profesional asistent în consilier clasa I grad profesional principal (Tribunalul București).

Astfel, proba scrisă se va desfășura în data de 16 august 2021, ora 16:00, iar interviul va avea loc în data de 19 august 2021, ora 16:00.

Dosarul de examen se depune în 20 de zile de la data afișării anunțului de concurs (5 iulie 2021) și trebuie să conțină actele prevăzute în anunțul publicat pe pagina Curții de Apel București.

Tematica și biblografia pot fi vizualitate aici:

Grad profesional principal;

Grad profesional superior.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Barem proba practică − agent procedural] Curtea de Apel București. Concurs pentru ocuparea posturilor vacante cu studii medii − 5 și 8 iulie 2021

[UPDATE: Centralizator al rezultatelor concursului] Curtea de Apel București. Concurs de promovare în grad profesional a funcționarilor publici − 16-19 august 2021 was last modified: august 23rd, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter