Curtea de Apel București. Comunicat privind continuarea protestului

7 feb. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
822 views

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.cab1864.eu), Curtea de Apel București a publicat, pe data de 6 februarie 2020, un anunț referitor la reevaluarea formelor de protest adoptate anterior. În acest sens, judecătorii au decis, cu un număr de 85 de voturi, continuarea protestului prin suspendarea activității de judecată, cu excepția cauzelor urgente, un număr de 75 de voturi fiind exprimate împotriva continuării acestui protest.

Astfel, continuarea protestului a fost decisă în considerarea acelorași argumente cu cele anterior prezentate opiniei publice și care țin, în esență, de faptul că problemele reale cu care se confruntă sistemul judiciar sunt ignorate în mod continuu de celelalte puteri ale statului.

Volumul mare de muncă, imposibil de gestionat cu schemele actuale de personal, neadaptate de ani de zile, incompatibilitățile și interdicțiile profesiei, lezarea statutului magistraților și al personalului auxiliar de specialitate, inclusiv prin afectarea stabilității financiare, sunt principalele cauze care au determinat majoritatea judecătorilor să decidă continuarea protestului prin suspendarea activității.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

 

Curtea de Apel București. Comunicat privind continuarea protestului was last modified: februarie 7th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter