[UPDATE: Cerințe tehnice pentru vizionarea cursului] Cursuri speciale de pregătire pentru susținerea examenului de atribuire a calității de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent – sesiunea noiembrie 2021

27 oct. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 275
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Cerințe tehnice pentru vizionarea cursului

Camera Consultanților Fiscali a publicat o serie de clarificări privind cerințele tehnice necesare participării la cursurile online de pregătire, din zilele de 25, 26, 27, 28 și 30 octombrie 2021, destinate candidaților înscriși la examenul de atribuire a calității de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent din data de 6 noiembrie 2021.

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

Astfel, candidații înscriși la curs se vor asigura că îndeplinesc următoarele condiții tehnice:

− Conexiunea la internet trebuie să aibă viteza de minimum 0.8 Mbps;

− Sunt necesare boxe de sunet;

− Browserele recomandate pentru vizionarea cursului sunt Google Chrome și Mozilla;

− Browserul Internet Explorer nu rulează optim transmisia live și nu este recomandat pentru vizionarea cursului.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să consultați sursa informației.

Sursa informației


Update: Prelungirea perioadei de înscriere

Camera Consultanților Fiscali a anunțat prelungirea perioadei de înscriere la cursurile online de pregătire, din zilele de 25, 26, 27, 28 și 30 octombrie 2021, destinate candidaților înscriși la examenul de atribuire a calității de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent din data de 6 noiembrie 2021.

Astfel, înscrierea la cursuri se va putea face până pe data de 24 octombrie 2021, inclusiv, prin completarea formularului de înscriere.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să consultați sursa informației.

Sursa informației

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Camera Consultanților Fiscali organizează cursuri online de pregătire, în zilele de 25, 26, 27, 28 și 30 octombrie 2021, pentru a veni în sprijinul candidaților înscriși la examenul de atribuire a calității de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent din data de 6 noiembrie 2021.

Astfel, înscrierea la cursuri se poate face până pe data de 22 octombrie 2021 prin completarea formularului de înscriere.

Taxa de participare este de 400 lei, la nivelul din anul precedent, și poate fi efectuată direct în contul CCF (IBAN: RO 36 BTRL 04101202D58602XX, CIF: 18677087, Banca Transilvania, Sucursala Lipscani)

Totodată, pe site-ul CCF puteți consulta chestionarele cu subiecte aferente examenelor organizate în anii precedenți, doar pentru a aprecia nivelul de dificultate și modul de abordare a tematicii.

Sursa informației

🔔Vezi și Examenul de atribuire a calității de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent – sesiunea noiembrie 2021 (Hotărârea nr. 11/2021)

[UPDATE: Cerințe tehnice pentru vizionarea cursului] Cursuri speciale de pregătire pentru susținerea examenului de atribuire a calității de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent – sesiunea noiembrie 2021 was last modified: octombrie 27th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.