Cursul „English vocabulary and expressions in national and international politics and conflicts”

951       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

În perioada 9-20 noiembrie 2015

Între orele 9:00 – 13:00

Campusul Universității Romano-Americane (Sala de Lectură 1)

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Centrul de Negociere și Mediere din cadrul Universității Romano-Americane

și

Domnul profesor dr. Donald Corbin de la Universitate James Madison

 

Centrul de Negociere și Mediere din cadrul Universității Romano-Americane vă invită să participați la cursul intensiv „English vocabulary and expressions in national and international politics and conflicts”, susținut de către domnul profesor dr. Donald Corbin de la Universitate James Madison, din SUA.

Înscrierile se fac la adresa de email [email protected], pânâ la data de 6 noiembrie 2015.

Cursul este gratuit și deschis oricărui student, masterand sau cadru didactic, indiferent de universitatea de proveniență. Reprezentanti ai ONG-urilor, ai mediului de afaceri și ai partenerilor sociali în educație sunt de asemenea invitați să participe. Participarea presupune apartenenta la grupul-țintă al proiectului[1].

Activitatea este organizată în cadrul proiectului „Școala practică: inovare în învățămîntul superior și succes pe piața muncii”, POSDRU/156/1.2/G/132920, implementat de Universitatea Romano-Americana în colaborare cu Centrul de Resurse Juridice. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Sursa informației este anunțul publicat de Centrul de Negociere și Mediere (www.cnm.rau.ro).


[1]  Studenții/masteranzii, în cazul în care nu sunt înscriși deja în proiectul POSDRU/156/1.2/G/132920, trebuie să completeze formularul de grup-țintă (prezent la organizatori) și să prezinte o adeverință de student; studenții/masteranzii Universității Romano-Americane nu necesită adeverință, aceasta fiind emisă din sistemul electronic integrat. Cadrele didactice, reprezentanții societății civile, ai mediului de afaceri și partenerilor sociali în educație, în cazul în care nu sunt deja înscriși in proiect, trebuie sa completeze formularul de grup-țintă și să prezinte o adeverință de la locul de munca, care să ateste calitatea de cadru didactic/apartenența la un ONG/angajarea în cadrul unei firme.

Cursul „English vocabulary and expressions in national and international politics and conflicts” was last modified: octombrie 26th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter