Curs intensiv de antreprenoriat

13 oct. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 384

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Ca orice altceva, antreprenoriatul se poate învăța!

Cursul intensiv de competențe antreprenoriale se adresează tuturor persoanelor interesate de antreprenoriat.

Conferința de pregatire profesională a Baroului Ialomița
”

 

Cui se adresează cursul intensiv de antreprenoriat?

Fie că ai identificat o oportunitate în piață pe care vrei să o fructifici, fie că ai o idee de business pe care vrei să o vezi materializată sau ai deja o companie care poate stagnează și pe care vrei să o dezvolți într-o piață foarte competitivă, sau chiar deții și conduci o companie care merge foarte bine dar simți că ai putea să aibă o evoluție încă și mai bună în viitorul apropiat, în cadrul acestui curs de antreprenoriat vor fi analizate și explicate componentele cheie ale unei afaceri încă de la start-up dar și pe parcursul acesteia și modul în care ele se întrepătrund pentru a clădi un business durabil, profitabil, solid, de succes.

Programul este însă în egală măsură util și managerilor din companii de profil antreprenorial, care își doresc să înțeleagă mai bine ce înseamnă viziunea antreprenorială și cum poate fi ea transpusă în practică de către manageri competenți.

Acest tip de curs antreprenoriat se diferențiază prin combinarea aspectelor teoretice de business cu exemple și provocări concrete din cei peste 25 de ani de activitate antreprenorială în serie și de investiții în business-uri reale ai lectorului, Marius Ghenea. Cele peste 30 de companii din peste 10 țări europene pe care le-a dezvoltat de-a lungul ultimelor decenii reprezintă o experiență unică, din sectoare de business foarte diverse, cu afaceri aflate în diferite stadii de dezvoltare, de la companii mici și startup-uri, până la companii mari cu prezență în mai multe țări din Europa.

 

Lector: Marius Ghenea

Director de investiții în cadrul fondului 3TS Capital Partners, antreprenor în serie și business angel cu investiții de succes în SEE, autor al primei cărți de antreprenoriat din România, Marius Ghenea se află în mod constant în topul oamenilor de afaceri conform Forbes România. Cunoscut că fiind unul dintre leii din cadrul emisiunii „Arena Leilor”, co-fondator al Venture Connect, o platformă de suport pentru antreprenori la start-up, el s-a implicat în multe activități educaționale, în special pentru antreprenori și manageri, fiind profesor de Antreprenoriat, Inovație și New Business Ventures în cadrul Maastricht School of Management, programul Executive MBA, co-organizator al School for Startups România, prima școală de antreprenoriat din sud-estul Europei. În plus, Marius Ghenea a fost Profesor Asociat de Antreprenoriat la CEU Business School, programul EMBA și lector de antreprenoriat invitat la numeroase cursuri de universități și programe educaționale pentru management și antreprenoriat din România și din regiunea CEE.

 

Perioada: 
17 – 18 octombrie, 2 zile program intensiv

– 17 octombrie: 15:00 – 21:00
– 18 octombrie: 15:00 – 21:00 

Locația: 

Centrul de conferințe Hotel Ramada Nord

Beneficii ale participării la acest curs:
– Vei putea să îți faci sau să îți rafinezi după curs propriul plan de afaceri;
– Vei învăța cum să îți finanțezi mai eficient afacerea, vei identifica noi surse de finanțare;
– Vei înțelege mai bine realitățile financiare ale afacerii tale, vei putea face un buget mai realist;
– Vei putea lua decizii mai repede și mai bine în propria afacere;
– Vei putea delega mai eficient diverse responsabilități în cadrul echipei;
– Vei putea identifica noi oportunități de piață, potrivite afacerii tale.

👍Click aici pentru mai multe detalii și înscrieri la cursul intensiv de antreprenoriat!

Vino la acest curs antreprenoriat dacă vrei să înveți cum să îți dezvolți afacerea în mod eficient și durabil sau dorești să înființezi o afacere de succes, învățând din experiența unui antreprenor în serie și a unui profesor de antreprenoriat cu experiență practică de peste 25 ani.

Curs intensiv de antreprenoriat was last modified: octombrie 13th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter