„Cupa Justiției” ajunge la Camera Notarilor Publici București

18 sept. 2023
Vizualizari: 155

16 echipe de fotbal, ale avocaților, notarilor, procurorilor, Curții de Apel București și Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară s-au întâlnit, sâmbătă, 16 septembrie, la „Cupa Justiției”, competiția de fotbal organizată în toamna aceasta de Uniunea Națională a Notarilor Publici din România prin Asociația Sportivă a Notarilor Publici „ACVILANOT”, cu susținerea Baroului București. Competiția, desfășurată pe terenurile de minifotbal din Bd. Ghencea, a fost câștigată de echipa de fotbal a Camerei Notarilor Publici București.

După calificarea din grupa D și victoria din sferturi, echipa Camerei Notarilor Publici București a întâlnit în semifinală echipa Curții de Apel București, unde după egalul 4-4, echipa învingătoare a putut fi stabilită în urma loviturilor de departajare. Finala jucată cu echipa Asociației Sportive a Avocaților a adus victoria pentru echipa notarilor din Camera București, astfel că, pentru a doua oară în acest an, Cupa Justiției ajunge la sediul din Știrbei Vodă al Camerei Notarilor din București.

Camera Notarilor Publici București transmite un sincer „Bravo!” tuturor echipelor pentru efortul, fair play-ul și bucuria jocului arătate în toate meciurile! Atmosfera caldă și sportivă a evenimentului a fost întreținută de pe margine de galeriile tuturor echipelor.

Camera Notarilor Publici București este susținătoare activă a dictonului „Mens sana in corpore sano” și sâmbătă, 30 octombrie, organizează în Parcul Alexandru Ioan Cuza din București cea de a VII-a ediție a Crosului Notarilor având ca invitata de onoare pe campioana olimpică, doamna Maricica Puica.

 

***

Camera Notarilor Publici București (CNPB) este organizația profesională, constituită în anul 1995, ce reunește toți notarii publici din circumscripția Curții de Apel București, respectiv Municipiul București și județele Călărași, Giurgiu, Ialomița, Ilfov și Teleorman, având în prezent un număr de peste 700 de notari în funcție.

 

„Cupa Justiției” ajunge la Camera Notarilor Publici București was last modified: septembrie 18th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: