Expoziţie [Cum a fost] Grupul Editorial Universul Juridic la Târgul de carte GAUDEAMUS 2017

541       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[Cum a fost] Grupul Editorial Universul Juridic la Târgul de carte GAUDEAMUS 2017 📅 22 - 26 noiembrie 2017 Bucureşti [Cum a fost] Grupul Editorial Universul Juridic la Târgul de carte GAUDEAMUS 2017

Data 22 - 26 noiembrie 2017
Locația Pavilionul Central Romexpo

Recomandări

Grupul Editorial Universul Juridic, reprezentat de Editurile Universul Juridic, Pro Universitaria, Evrika Publishing și Neverland, a fost prezent și la cea de-a 24-a ediție a Târgului Internațional GAUDEAMUS, în perioada 22-26 noiembrie, în Pavilionul Central Romexpo.

Organizat de Radio România, Târgul Internațional GAUDEAMUS – Carte de învățătură, este de foarte mulți ani un reper, atât pentru specialiștii din branșă, cât și pentru publicul larg. Cel mai important și mai longeviv eveniment expozițional dedicat cărții din România are un loc bine definit în calendarul cultural și în conștiința publicului, dovadă stând cei peste 100.000 de vizitatori care îi trec pragul în fiecare an.

Târgul se desfășoară anual în Pavilionul Central Romexpo, reunind, într-un spațiu expozițional de 14.000 de metri pătrați, oferta a peste 300 de edituri românești și străine, tipografii, instituții de învățământ, centre și institute culturale, instituții mass-media, agenții de difuzare de carte, firme multimedia, agenții literare, organizații non-guvernamentale cu profil cultural și educațional, asociații profesionale, librării, biblioteci etc.

Invitatul de onoare al ediției cu numărul 24 a fost UNIUNEA EUROPEANĂ, prezentă la târg cu un stand generos și cu un program de evenimente bogat și variat, adresat deopotrivă profesioniștilor din industria de editare și publicului larg, de toate vârstele, iar președintele de onoare al Târgului GAUDEAMUS 2017 a fost binecunoscutul dramaturg și jurnalist Matei Vișniec.

Înființată în anul 2001, Editura Universul Juridic a devenit un actor important al pieței de carte juridică din România. Poziția pe care o ocupă în acest moment editura pe piața de carte juridică se datorează bazelor solide care au fost puse încă de la înființare: respect și seriozitate în relațiile cu colaboratorii noștri și dorința de a dezvolta în permanență editura.

Pentru mai multe informații despre Editura Universul Juridic vizitați: www.editurauniversuljuridic.ro.

[Cum a fost] Grupul Editorial Universul Juridic la Târgul de carte GAUDEAMUS 2017 was last modified: noiembrie 27th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter