Conferință internațională A 11-a ediție a Conferinței Internaționale de Management

421       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[Cum a fost] Cea de-a 11-a ediție a Conferinței Internaționale de Management 📅 02 - 04 noiembrie 2017 București [Cum a fost] Cea de-a 11-a ediție a Conferinței Internaționale de Management

Data 02 - 04 noiembrie 2017
Locația Academia de Studii Economice
Speakeri Eduardo Luís de Campos Soares Tomé, Constantin Brătianu, Radu Atanasiu
Taxa 450 lei

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În perioada 2-4 noiembrie 2017, Editura Pro Universitaria a participat la cea de-a 11-a ediție a Conferinței Internaționale de Management. Evenimentul a fost organizat de Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din București, în parteneriat cu Societatea Academică de Management din România.

„Conferința Internațională de Management a oferit participanților șansa de a face schimb de idei cu privire la cele mai recente probleme și provocări din domeniul afacerilor la nivel național și internațional. La acest eveniment de colaborare științifică, cercetătorii și practicienii din universități și industrii au căutat soluții și răspunsuri la cele mai presante întrebări cu care se confruntă managementul în realitatea secolului al XXI-lea. Ediția din acest an a Conferinței Internaționale de Management a vizat colaborarea și eforturile comune ale participanților pentru a sublinia rolul major și influența managementului în mediu social și economic complex de după criză”, au subliniat organizatorii.

Participanții au prezentat în cele două zile lucrări științifice care au tratat subiecte de administrarea afacerilor, managementul investițiilor și al proiectelor, performanța organizațională, educație, inovația și managementul cunoștințelor, management strategic, managementul schimbării și spiritul antreprenorial, managementul resurselor umane, cultura organizațională și etica afacerilor, filozofia managementului și științele sociale aplicate.

[Cum a fost] Cea de-a 11-a ediție a Conferinței Internaționale de Management was last modified: noiembrie 6th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter