[Cum a fost] Baroul Dolj – Ziua Avocatului Român 2016

5 iul. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 792

Despre

  • Ziua Avocatului Român
  • Baroul Dolj
  • 24 iunie 2016

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Avocatului Român, Baroul Dolj a organizat în ziua de vineri, 24 iunie 2016, la Plaza Summer Club din Craiova, o recepție la care au participat aproximativ o sută de avocați și invitați din Barourile Vidin (Bulgaria) și Zaječar (Serbia).

Evenimentul a fost deschis de Decanul Baroului Dolj, avocat Lucian Bernd Săuleanu, care a arătat importanța Zilei Avocatului Român a cărei instituire a avut ca scop promovarea profesiei, dar și evocarea tradițiilor, context în care a fost lansat Albumul bilingv de prezentare a Baroului Dolj.

Inteligența artificială în materie penală

În discursul Decanului Baroului Dolj a fost evidențiat domnul avocat Mihail Neagoe, Decan al Baroului Dolj timp de 14 ani, de a cărui activitate se leagă achiziționarea sediul actual al Baroul Dolj, demers fără precedent având în vedere că timp de peste 130 de ani baroul nu a avut un sediu propriu.

Au mai luat cuvântul Biljana Dražević, Decan al Baroului Zaječar și Kiril Gruev, Decan al Baroului Vidin, care au transmis mesajul de salut al colegilor avocați din cele două țări și au insistat pe importanța menținerii legăturilor dintre barourile înfrățite. Colaborarea dintre Baroul Dolj și Baroul Vidin a fost fructificată prin aplicarea în comun pentru un proiect cross-border în valoare de aproximativ 500.000 Euro al cărui obiect îl constituie pregătirea profesională continuă a avocaților și a cărui finanțare sperăm să fie aprobată.

Pe fondul relațiilor dintre Baroul Dolj și Teatrul Național ”Marin Sorescu” din Craiova, Consiliul Baroului Dolj a aprobat acordarea cu ocazia Zilei Avocatului a unor plachete aniversare în semn de deosebită recunoștință și apreciere pentru activitatea profesională a actorilor Ilie Gheorghe, Constantin Cicort și Ilie Colan și a actorului și rezigorului Emil Boroghină.

Sursa informației

[Cum a fost] Baroul Dolj – Ziua Avocatului Român 2016 was last modified: iulie 5th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter