Conferință [CUM A FOST] Ziua profesiilor liberale din România, ediția a XIV-a. Exercitarea profesiilor liberale în pandemie

90       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[CUM A FOST] Ziua profesiilor liberale din România, ediția a XIV-a. Exercitarea profesiilor liberale în pandemie 📅 04 noiembrie 2021 [CUM A FOST] Ziua profesiilor liberale din România, ediția a XIV-a. Exercitarea profesiilor liberale în pandemie

Data 04 noiembrie 2021
Locația Online

Uniunea Profesiilor Liberale din România, în parteneriat cu CEC Bank și Alpha Bank, a organizat joi, 4 noiembrie 2021, a XIV-a ediție a Conferinței „Ziua profesiilor liberale din România”, având ca tematică Exercitarea profesiilor liberale în pandemie. 

Conferința s-a desfășurat online, a fost difuzată atât pe platforma portalului universuljuridic.ro, cât și pe pagina de Facebook a Editurii Universul Juridic, și a abordat diferite perspective ale profesioniștilor liberali de a asigura servicii cât mai calitative, în condițiile deosebite, generate de criza sanitară cu care se confruntă România. 

Printre oratorii prezenți la eveniment s-au numărat reprezentanți ai asociațiilor de profesii liberale și ai unor autorități publice, instituții guvernamentale și de învățământ, precum și ai mediului de afaceri din România. 

 

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul partenerilor ALPHA BANK și CEC BANK. 

Programul conferinței, structurat pe două paneluri tematice, a debutat la ora 10:00 cu deschiderea lucrărilor și mesajul moderatorului, conf. univ. dr. Gheorghe Ialomițianu, președintele Uniunii Profesiilor Liberale din România, către participanți, urmat de alocuțiunile reprezentanților autorităților publice, instituțiilor și organizațiilor din România: Mihai Pașca, secretar de stat, Ministerul Justiției; Lucian Ovidiu Heiuș, secretar de stat, Ministerul Finanțelor; Robert-Marius Cazanciuc, membru al Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări, Senatul României; av. Cătălin-Daniel Fenechiu, vicepreședinte, Uniunea Profesiilor Liberale din România și membru al Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări, Senatul României; Gianina Chirazi, director, Centrul Național de Recunoaștere și Echivalare a Diplomelor din cadrul Ministerului Educației; Florin Jianu, președinte, Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România; Adrian Comănescu, director, Direcția Servicii, Consiliul Concurenței; prof. univ. dr. Liliana Ionescu-Feleagă, decan, Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune, Academia de Studii Economice din București, și Liviu Rogojinaru, director de cabinet al Ministrului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului. 

Finalul primului panel s-a constituit din scurte prezentări ale președinților asociațiilor membre ale Uniunii Profesiilor Liberale din România. 

Cel de-al doilea panel l-a avut ca moderator pe domnul ec. dr. Dan Manolescu, prim-vicepreședinte al Uniunii Profesiilor Liberale din România, și a debutat cu: arh. Alexandru Lucian Găvozdea, președinte, Ordinul Arhitecților din România; Adrian Popescu, președinte, Camera Auditorilor Financiari din România; av. dr. Cornel Traian Briciu, președinte, Uniunea Națională a Barourilor din România; ec. dr. Dan Manolescu, președinte, Camera Consultanților Fiscali; Sorin Adrian Petre, președinte, Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România; prof. univ. dr. farm. Valentina Soroceanu, director executiv, Colegiul Farmaciștilor din România; prof. univ. dr. notar public Liviu-Bogdan Ciucă, membru al Biroului Executiv, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România; Florin Dragomir, vicepreședinte, Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România; Ovidiu Manoel Dinescu, președinte, Camera Națională a Consilierilor în Proprietate Industrială din România; conf. univ. dr. arh. habil. urb. Vasile Meiță, președinte, Corpul Experților Tehnici din România; ing. Ionuț-Cristian Săvoiu, președinte, Uniunea Geodezilor din România; conf. univ. dr. Viorel Andronie, președinte, Colegiul Medicilor Veterinari din România; Mircea George Laurențiu, președinte, Colegiul Osteopaților din România, și Dorin Ciobanu, președinte, Asociația Lichidatorilor și Administratorilor din Republica Moldova, urmat de segmentul dezbaterilor generale, concluzii și încheierea lucrărilor. 

 

Pentru acces la înregistrarea video, ne puteți contacta pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 0732.320.662. 

Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

 

[CUM A FOST] Ziua profesiilor liberale din România, ediția a XIV-a. Exercitarea profesiilor liberale în pandemie was last modified: noiembrie 10th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter