[CUM A FOST] Lansare de carte la Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice, Universității „Dunărea de Jos” din Galați

440       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[CUM A FOST] Lansare de carte la Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice, Universității „Dunărea de Jos” din Galați 📅 08 noiembrie 2018 Galați [CUM A FOST] Lansare de carte la Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice, Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Data 08 noiembrie 2018
Locația Universitatea „Dunărea de Jos"

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Joi, 8 noiembrie, în cadrul Facultății de Științe Juridice, Sociale și Politice din cadrul Universității „Dunarea de Jos”, a avut loc lansarea Volumelor I și II a lucrării “„Tratat teoretic și practic de drept administrativ”, lucrări apărute la Editura „Universul Juridic” și semnate de doamna prof. univ. dr. Verginia Vedinaș.

 

Doamna Verginia Vedinaș a fost consilier de conturi în cadrul Curții de Conturi a României timp de nouă ani, a fost senator de Bihor între 2004 și 2008, președinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici între 2001 și 2003, funcție asimilată ca secretar de stat, este cadru didactic universitar la Facultatea de Drept, este membru fondator și președinte al Institutului de Științe Administrative „Paul Negulescu”, membru al Centrului de studii și cercetări juridice și socio-administrative care funcționează sub egida UPG și membru în Comitetul de conducere al Institutului de Științe Administrative al Republicii Moldova.

[CUM A FOST] Lansare de carte la Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice, Universității „Dunărea de Jos” din Galați was last modified: noiembrie 9th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter