Lansare [CUM A FOST] Lansare "Carta Albă a IMM-urilor din România", ediția nr. 17

346       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Recomandări

 

În data de 25 iulie, la hotelul Intercontinental, a avut loc evenimentul destinat lansării celei de-a 17-a ediție a lucrării intitulate „Carta Albă a IMM-urilor”, menită să prezinte mediul de afaceri în anul 2019, alături de dificultățile întâmpinate de IMM-uri, nevoile și sursele care le finanțează și multe altele.
Ulterior evenimentului propriu-zis au avut loc două workshop-uri „Unicorni, zebre, perspective” și „Fonduri europene 2021-2027. Perspective” care au ajutat atât la identificarea, cât și la rezolvarea problemelor invocate de către antreprenorii analizați în lucrare.
La aceste workshop-uri au participat ministrul mediului de afaceri, ministrul fondurilor europene, ministrul finanțelor publice și ministrul comunicațiilor și societății informaționale.
Totodată, evenimentul s-a bucurat și de prezența dnei prim-ministru Viorica Dăncilă.

 

[CUM A FOST] Lansare “Carta Albă a IMM-urilor din România”, ediția nr. 17 was last modified: iulie 26th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter