[CUM A FOST] Conferința „Dumitru Constantin Dulcan”: Viitorul omenirii din perspectivă științifică, precum și ședința Consiliului Științific al Academiei de Științe Juridice din România

423       0
1 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 5 (1 votes, average: 1,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Sursa video: Tv Galati- Braila

Într-o atmosferă distinsă, care a făcut cinste gazdelor și invitaților, Academia de Științe Juridice din RomâniaCamera Notarilor Publici din Galați și Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității „Dunarea de Jos” din Galați au organizat, în perioada 8-10 iulie 2022, o serie de evenimente care au promovat cultura, în general, și tradițiile juridice, în special.

Evenimentul a îmbrăcat, pentru început, haine de gală, debutând cu o conferință a Prof. Dumitru Constantin Dulcan, moderată de Prof. univ. dr. Liviu-Bogdan Ciucă, Vicepreședinte al A.S.J.R., Președinte al Camerei Notarilor Publici Galați, și avându-l ca invitat special pe Prof. univ. dr., dr.h.c. Ovidiu Predescu, Secretar general al A.S.J.R., Director fondator al Publicațiilor „Dreptul”.

Temele abordate au fost unele specifice neuroștiințelor, neuropsihologiei, inteligenței artificiale, industriei neurotehnologiei, noii spiritualități, mergând până la aprofundarea, de către Profesorul Ovidiu Predescu, a conceptului de neurodrept, care a fost prezent ca temă de dezbatere și care a suscitat interes din partea participanților.

Peste 400 de participanți au audiat conferința „Viitorul omenirii din perspectivă științifică”, derulată la Teatrul Muzical „Nae Leonard”, la sfârșitul căreia s-a răspuns la întrebări, urmând apoi o sesiune de autografe la standul editurii Școala Ardeleană ‒ editorul exclusiv al cărților Profesorului Dulcan.

După-amiaza zilei de vineri, 8 iulie, a prilejuit reunirea Consiliului Științific al Academiei, participanți la aceasta fiind cele mai importante nume ale științelor juridice românești:

– Prof. univ. dr. Tudorel Toader,

– Prof. univ. dr. Ioan Chelaru,

– Prof. univ. dr., dr.h.c. Ovidiu Predescu,

– Prof. univ. dr. Liviu-Bogdan Ciucă,

– Prof. univ. dr. Ioan Leș,

– Prof. univ. dr. Marin Voicu,

– Prof. univ. dr. Marian Nicolae,

– Prof. univ. dr. Nicolae Popa,

– Prof. univ. dr. Irina Moroianu-Zlătescu,

– Prof. univ. dr. Cristian Ionescu,

– Prof. univ. dr. Gheorghe Buta.

Reunirea Consiliului Științific

S-au tras concluziile ultimilor ani, făcându-se un bilanț al activității, alături de sugestii și de puncte de vedere utile pentru funcționarea viitoare a acestei instituții. Toate acestea urmează să fie aprofundate în perioada următoare și să contribuie la îmbunătățirea activității A.S.J.R.

Așa cum stă bine unui eveniment de marcă, ce reunește personalități cunoscute si recunoscute, reuniunea s-a bucurat și de o parte colocvială, în care ideile și temele discutate formal au fost dezvoltate informal la malul Dunării, într-o atmosferă prietenoasă, în care gazdele au depășit așteptările invitaților, iar soarele blând, deși la început de lună iulie, a completat în mod fericit eforturile organizatorilor.

Camera Notarilor Galați a fost și de această dată la înălțimea invitaților, fiind unanim acceptat în rândurile invitaților că eforturile CNP Galați, alături de ale celorlalți parteneri și sponsori, au contribuit la realizarea unui eveniment de marcă.

Conferința „Dumitru Constantin Dulcan”: Viitorul omenirii din perspectivă științifică

Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care ați participa s-au realizat filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăsească în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și participarea dumneavoastră la eveniment a semnificat acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, v-ați exprimat acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Totodată, completând formularul, v-ați da acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

[CUM A FOST] Conferința „Dumitru Constantin Dulcan”: Viitorul omenirii din perspectivă științifică, precum și ședința Consiliului Științific al Academiei de Științe Juridice din România was last modified: iulie 12th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.