Culisele unei victorii cu prof. univ. dr. Ruxandra Răducanu

12 mai 2016
3 voturi, medie: 2,33 din 53 voturi, medie: 2,33 din 53 voturi, medie: 2,33 din 53 voturi, medie: 2,33 din 53 voturi, medie: 2,33 din 5 (3 votes, average: 2,33 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1774
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Facultatea de Drept a Universității din Craiova este marele câștigător al Hexagonului Facultăților de Drept din acest an. Această victorie face parte dintr-un parcurs firesc al Facultății de Drept din Craiova, sub conducerea prof. univ. dr. Sevastian Cercel, reales de curând decan al acestei facultăți.

Monitor Dosare

Înainte de anunțarea rezultatului final, am avut bucuria să dialogăm cu prof. univ. dr. Ruxandra Răducanu, coordonatorul studenților craioveni participanți la proba de Drept Penal.

Domnia sa ne-a vorbit despre programul de pregătire pentru Hexagon și despre probele din concursul din acest an. La proba de Drept Penal, studenții prof. univ. dr. Ruxandra Răducanu au urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului, confirmând o pregătire foarte bună.

Prof. univ. dr. Ruxandra Răducanu a apreciat excelenta organizare a Hexagonului de la Iași și a mulțumit rectorului Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, prof. univ. dr. Tudorel Toader și echipei domniei sale, pentru modul în care au fost primiți și găzduiți la Iași.

Culisele unei victorii cu prof. univ. dr. Ruxandra Răducanu was last modified: mai 11th, 2016 by Ruxandra Răducanu
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Ruxandra Răducanu

Ruxandra Răducanu

Este doctor în drept, prof. univ. la Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova, directorul Departamentului de Drept Public şi Ştiinţe Administrative.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter