CSM urează succes candidaților la concursurile de admitere la INM și în magistratură, sesiunea 2016

2 sept. 2016
1 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 5 (1 votes, average: 4,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 979

Potrivit calendarului de desfășurare a concursurilor de admitere la Institutul Național al Magistraturii și de admitere în magistratură, în data de 4 septembrie 2016 se va desfășura prima etapă a celor două concursuri, constând în proba scrisă eliminatorie, tip grilă, de verificare a cunoștințelor juridice la materiile: drept civil, drept procesual civil, drept penal și drept procesual penal.

Concursul de admitere la INM se organizează pentru ocuparea unui număr de 200 de locuri de auditori de justiție, din care 130 de locuri sunt alocate pentru ocuparea funcției de judecător, iar 70 de locuri pentru ocuparea funcției de procuror.

La acest concurs s-au înscris 2770 de candidați, dintre care un număr de 2746 îndeplinesc condițiile pentru a participa la prima probă, conform tabelului final privind rezultatul verificării condițiilor de înscriere la concurs, publicat pe site-urile CSM și INM.

Proba eliminatorie se va desfășura la Universitatea „Nicolae Titulescu” și Universitatea „Titu Maiorescu” din București, conform programului de desfășurare a primei etape a concursului de admitere la INM publicat pe site-urile CSM și INM – www.csm1909.ro și www.inm-lex.ro

Concursul de admitere în magistratură se organizează pentru ocuparea unui număr de 85 de posturi de judecător în cadrul judecătoriilor și a 58 de posturi de procuror la parchetele de pe lângă judecătorii.

La acest concurs s-au înscris 985 de candidați, dintre care un număr de 941 de candidați îndeplinesc condițiile pentru a participa la prima probă, conform tabelului final privind rezultatul verificării condițiilor de înscriere la concurs, publicat pe site-urile CSM și INM.

Proba eliminatorie se va desfășura la Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir” din București, conform programului de desfășurare a primei etape a concursului de admitere în magistratură publicat pe site-urile CSM și INM.

Ambele concursuri vor începe la ora 09.00, accesul candidaților în săli fiind permis între orele 07.30 – 08.30, numai pe baza actului de identitate (carte de identitate sau pașaport).

Listele cu repartizarea candidaților pe săli sunt publicate pe paginile de internet ale CSM și INM și vor fi afișate pe ușile sălilor în care se desfășoară proba.

Pentru desfășurarea în bune condiții a celor două concursuri și înlăturarea oricăror suspiciuni de fraudă, au fost instituite măsuri de securitate adecvate.

Consiliul Superior al Magistraturii urează succes candidaților!

Sursa informației

CSM urează succes candidaților la concursurile de admitere la INM și în magistratură, sesiunea 2016 was last modified: septembrie 2nd, 2016 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter