CSM. Organizarea unor sesiuni de transferuri ale judecătorilor

9 oct. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 242

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat un comunicat prin care anunță organizarea unor sesiuni de  transferuri ale judecătorilor, cererile urmând a fi analizate în două ședințe distincte, pentru curți de apel și tribunale, respectiv pentru judecători, în cursul lunii noiembrie.

Pentru ca judecătorii care doresc sa formuleze cereri să cunoască posturile vacante sau a celor ce urmează a se vacanta, la secțiunea „Magistrați/Concursuri – magistrați – judecători – locuri vacante”, pe 7 octombrie s-a publicat o listă cu întreaga situație.

Conform prevederilor art. 2 alin. (4) din „Regulamentul privind transferul judecătorilor”, aprobat prin Hotărârea nr. 1347/2019 a secției pentru judecători a CSM, cererile de transfer se vor depune în termen de 5 zile de la data publicării listei posturilor vacante de la instanțe, precum și a posturilor care urmează a se vacanta și a anunțului corespunzător, privind declanșarea procedurii de transfer, până la data de 14 octombrie 2019, inclusiv.

Pentru mai multe informații, accesați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației

CSM. Organizarea unor sesiuni de transferuri ale judecătorilor was last modified: octombrie 9th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter