CSM. Situația posturilor de procuror vacante la data de 6 decembrie 2017

7 dec. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 523

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 6 decembrie 2017, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității documentul aferent situației posturilor la parchete la data de 6 decembrie 2017.

În acest sens, situația posturilor de procuror vacante cuprinde toate măsurile dispuse până în prezent de Secția pentru procurori și Plenul CSM, inclusiv repartiția candidaților admiși la concursul de admitere în magistratură, organizat în perioada iulie-octombrie 2017.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent situației posturilor la parchete, astfel cum a fost publicat de către CSM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

CSM. Situația posturilor de procuror vacante la data de 6 decembrie 2017 was last modified: decembrie 8th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter