CSM. Situația posturilor de procuror vacante la data de 5 decembrie 2018

6 dec. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 264

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității documentul aferent situației posturilor de procuror vacante la data de 5 decembrie 2018.

Totodată, situația posturitor la parchete cuprinde toate măsurile dispuse de către Secția pentru procurori până la data de 1 ianuarie 2019, inclusiv decretele de eliberare din funcție în curs de publicare.

GALA LADY LAWYER, ediția a VI-a

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent situației posturilor vacante de procuror, astfel cum a fost publicat de către CSM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

CSM. Situația posturilor de procuror vacante la data de 5 decembrie 2018 was last modified: decembrie 6th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter