[UPDATE: Organizarea sesiunii de transfer a procurorilor] CSM. Situația posturilor de procuror vacante la data de 2 februarie 2018

13 mart. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 936
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 13 martie 2018: Organizarea sesiunii de transfer a procurorilor

Potrivit unui anunț din data de 13 martie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității detaliile privind organizarea unei sesiuni de transfer a procurorilor.

Astfel, în prima jumătate a lunii martie 2018, se va desfășura următoarea sesiune de transferuri a procurorilor, cererile urmând a fi analizate în raport cu lista posturilor de procuror vacante, care urmează să fie publicată la secțiunea „Magistrați – Procurori – Locuri vacante”, în data de 2 februarie 2018.

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

În acest context, lista posturilor de procuror vacante va conține toate măsurile dispuse, până în prezent, de Plen și Secția pentru procurori, inclusiv repartiția procurorilor stagiari care au promovat examenul de capacitate din sesiunea iunie-noiembrie 2017.

Totodată, în conformitate cu prevederile art. 2 alin. (2^1) din Regulamentul privind transferul și detașarea judecătorilor și procurorilor, delegarea judecătorilor, numirea judecătorilor și procurorilor în alte funcții de conducere, precum și numirea judecătorilor în funcția de procuror și a procurorilor în funcția de judecător aprobat prin Hotărârea nr. 193/2006 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, cu modificările și completările ulterioare, cererile de transfer se depun la Consiliul Superior al Magistraturii cel mai târziu în termen de 5 zile de la data publicării posturilor vacante și ce urmează a se vacanta, respectiv până la data de 8 februarie 2018, inclusiv. 

Sursa informației


CSM. Situația posturilor de procuror vacante la data de 2 februarie 2018

Potrivit unui anunț din data de 2 februarie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității documentul aferent situației posturilor la parchete la data de 2 februarie 2018.

Vezi și CSM. Organizarea unei sesiuni de transfer a procurorilor (martie 2018)

În acest sens, situația posturilor de procuror vacante cuprinde toate măsurile dispuse până în prezent de Secția pentru procurori și Plenul CSM.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent situației posturilor la parchete, astfel cum a fost publicat de către CSM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

[gview file=”https://www.universuljuridic.ro/wp-content/uploads/2018/02/Descarca_2018-02-02.pdf” height=”800px”]

Sursa informației

[UPDATE: Organizarea sesiunii de transfer a procurorilor] CSM. Situația posturilor de procuror vacante la data de 2 februarie 2018 was last modified: martie 13th, 2018 by Universul Juridic
Monitor Dosare

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.