CSM. Situația posturilor de judecător vacante la data de 1 februarie 2019

4 feb. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 381

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității documentul aferent situației posturilor de judecător (schemă, ocupate, vacante, vacantabile, funcții de conducere vacante, posturi indisponibilizate) la data de 1 februarie 2019.

Situația cuprinde posturile vacante sau vacantabile la o dată ulterioară, însă ca urmare a unor măsuri dispuse până la 31 ianuarie 2019, inclusiv, prin hotărâri ale Plenului și Secției pentru judecători.

Conferintele Video Universul Juridic

Totodată, situația cuprinde funcțiile de conducere ce se vacantează până la data de 28 februarie 2019, inclusiv.

De asemenea, Consiliul Superior al Magistraturii anunță organizarea unei sesiuni de transferuri pentru judecătorii în luna februarie 2019.

Vezi și CSM. Procedura de ocupare a posturilor de judecător prin transfer în luna februarie 2019

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent situației posturilor de judecător vacante la data de 1 februarie 2019, astfel cum a fost publicat de către CSM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

CSM. Situația posturilor de judecător vacante la data de 1 februarie 2019 was last modified: februarie 1st, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter