CSM. Sesiune de transfer a procurorilor

2 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 497
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat de presă de pe site-ul CSM, în a doua jumătate a lunii aprilie 2019, urmează să se desfășoare următoarea sesiune de transferuri a procurorilor.

Totodată, cererile depuse vor fi analizate în raport cu lista posturilor vacante, care este disponibilă aici:

Lista cu posturile vacante de procuror

Mai este important de precizat faptul că termenul limită pentru depunerea cererilor de transfer este de 5 zile de la data publicării posturilor vacante, cel târziu. Aceste cereri se depun la sediul Consiliului Superior al Magistraturii – Calea Plevnei, nr. 141B.

Sursa informației

CSM. Sesiune de transfer a procurorilor was last modified: aprilie 2nd, 2019 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter