[UPDATE: Precizări suplimentare] CSM. Sesiune de transfer a judecătorilor la instanțele judecătorești

20 feb. 2023
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
348 views

Update: Precizări suplimentare

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț ce cuprinde informații suplimentare privind sesiunea de transfer a judecătorilor la instanțele judecătorești.

Cererile de transfer pentru posturile care ar putea deveni vacante la instanțele judecătorești, ca urmare a admiterii unei cereri de transfer, pot fi depuse în perioada 17-23 februarie 2023.

În etapa a 2-a, vor fi analizate doar cererile depuse în perioada 17 februarie-23 februarie 2023, conform art. 190 alin. 3 din Legea nr. 303/2022 privind statutul judecătorilor și procurorilor, în raport cu posturile vacante existente la momentul soluționării de către Secția pentru judecători a cererilor de transfer, la instanțele judecătorești de la care s-au admis cereri de transfer în etapa 1.

Și în etapa a 2-a, cererile de transfer se depun la CSM, doar în format electronic, folosind portalul EMAP, la adresa https://emap.csm1909.ro, utilizând contul personal. După conectare, se va accesa butonul Organizarea sesiunii de transfer a judecătorilor, ianuarie-martie 2023.

Sursa informației


Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a anunțat organizarea unei sesiuni de transfer a judecătorilor la instanțele judecătorești.

Conferința națională de insolvență

Analiza opțiunilor exprimate de fiecare judecător urmează a se realiza în raport cu situația posturilor vacante la instanțele vizate, existente la momentul soluționării de către Secția pentru judecători a cererilor de transfer.

Cererile de transfer la concurs se depun doar în format electronic folosind portalul EMAP, la adresa https://emap.csml909.ro, utilizând contul personal. După conectare se va accesa butonul Organizarea sesiunii de transfer a judecătorilor, ianuarie-martie 2023.

În termen de 5 zile de la data publicării situației privind cererile de transfer, judecătorii pot depune la CSM, cereri de transfer pentru posturile care ar putea deveni vacante ca urmare a admiterii unei cereri de transfer formulate în condițiile de mai sus, respectiv în perioada 17-23 februarie 2023.

Cererile de transfer pentru această etapă se depun, de asemenea, în format electronic.

Pentru informații suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și CSM. Sesiune de transfer a judecătorilor la instanțele judecătorești

 

[UPDATE: Precizări suplimentare] CSM. Sesiune de transfer a judecătorilor la instanțele judecătorești was last modified: februarie 20th, 2023 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.